HAHAHA
~czesław:)
2004-02-02 03:12:27
Naiwniacy!! Jeżeli to jedyne wyjście to ja jestem za. Od paru lat płacę za usługi medyczne i wcale nie są takie drogie - wbrew pozorom. Nie zdajecie sobie sprawy, że problem nie leży w gesti rządu tylko chorego - i tu panadol nie pomoże - systemu ubezpieczeń społecznych. Mamy za dużo rencistów - niech nik mi nie mówi o eutanazji bo nie o to chodzi - wyłudzenia są tak powszechne, że polskie organy ścigania nie są w stanie walczyć z tą patologią społeczną. Nie bronię tu nikogo ale jeżeli w Lublinie to kosztuje od 2000-5000 PLN to przepraszam. Ja też tak pragnę. Polacy przyzwyczajeni są do tego, że państwo im pomoże. ZERO kreatywności /tej dobrej/. Tamte czasy się skończyły i nie miejcie pretensji do nikogo bo poparcie dla /tfu/ Solidarności w 89r. wynosiła ponad 90%. I co Państwo na to?
ODPOWIEDZnie czytałeś
~sdram
2004-02-02 03:26:06
że składka zdrowotna pozostanie. mnie ledwo co na nią stać. i co miałabym zrobić? ubezpieczyc sie dodatkowo? za co? może ty mi zapłacisz?
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.