Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Jestem trochÄ™ zniesmaczony

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: PaÅ„stwo Polan...

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Jestem trochÄ™ zniesmaczony

~JB

2006-02-08 18:24:40

Od wieków ciągle aktualna jest prawda, że najtrudniej jest nam realizować wspólny cel.
   Mam wrażenie, że prawie każdy polityk oczyma wyobrazni widzi siebie jako prezydenta a niektórzy tylko siebie. WiÄ™kszość ludzi po trosze też prezydentuje z pogardÄ… dla obecnych rzÄ…dzÄ…cych bo wybraÅ‚a ich gÅ‚upsza część Polski . Sprzyja temu wszystkiemu powszechna dezinformacja . Dla mnie ciÄ…gle jest szokujÄ…ce, że nadal funkcjonujÄ… dobrze niedomówienia, szczÄ…tkowe informacje i komentarze odwoÅ‚ujÄ…ce siÄ™ jedynie do lÄ™ków lub pobożnych życzeÅ„ Pan robi teraz to samo SÄ…dzÄ™, że chodzi tu o zbliżajÄ…ce siÄ™ wybory a na totalnej negacji można coÅ› zyskać.
   Rozumiem powyborcze rozgoryczenie i dla wiÄ™kszoÅ›ci byÅ‚o to bulwersujÄ…ce.
   Jakby jednak nie byÅ‚o mamy już prezydenta, Może warto, jeżeli myÅ›limy o dobru Polski, wesprzeć to co dobre a walczyć dopiero wtedy, gdy bÄ™dÄ…. rzeczywiste powody . Czy jednak i wtedy bÄ™dziemy w stanie siÄ™ zjednoczyć we wspólnym dziaÅ‚aniu?

PiS i prezydent proponujÄ… konkretne dziaÅ‚ania i wg mnie bardzo istotne. Same obawy i wÄ…tpliwe wiadomoÅ›ci nie sÄ… podstawÄ… do radykalnych osÄ…dów.. Radio Maryja uważam za jedyne DUÅ»E medium dostarczajÄ…ce wiarygodnÄ… informacjÄ™ i przeciwstawiajÄ…ce siÄ™ totalnemu ogÅ‚upianiu narodu. Nie przepadam za ojcem Rydzykiem ale nie on jest tutaj najważniejszy a to co dokonaÅ‚ jest godne uznania . OsÅ‚abianie tego radia nie sprzyja wiarygodnoÅ›ci. Å»yczÄ™ serdecznie zbudowania silnej partii ale budujÄ…cej i integrujÄ…cej. Jako, być może, przyszÅ‚y prezydent powinien Pan prostować naszÄ… rzeczywistość, bo jak mówi przysÅ‚owie, na pochyÅ‚e drzewo każda koza wchodzi.

ODPOWIEDZ

Dobrze powiedziane Ant!

~RzvCCNGaclNRQdTPxuB

2006-02-08 18:38:50

Zgadzam sie z toba w zupelnosci.

ODPOWIEDZ

Ty jesteÅ› owocem propagandy

~liza

2006-02-09 22:27:04

Tak twoje pisanie i twoje myślenie to jest bezmyślne propagandowe myślenie według jej schematów na określone hasła. Czyli takie ble ble ble ,że autor myśli i siebie samego oszukuje że wypisuje jakieś ważne przemyślenia i analizy a jest to powielanie schematów żydo-komuno-syjonistycznej propagandy.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê