Komentarze do artyku³u: Pan Stefan
MEDIOFILIA
~thRiAOSnnMPAzo
2006-02-15 01:22:23
tak nazwałem to zjawisko, które przybrało formę intelektualno medialnego zboczenia.
Kiedy ogląda się komentarze z kuluarów sejmowych z udziałem Niesiołowskiego, Tuska, Rokity i im podobnych kochanków mediów, nie sposób oprzeć się perwersyjnym skojarzeniom. Przed nimi widać zachęcająco wystawione mikrofony a oni z takim uniesieniem się wdzięczą i podniecają jakby za chwilę mieli je aż wziąć do buzi. Rokita wydaje mi się w tym wyjątkowym lubieżnikiem Można rzec że robią sobie wzajemnie przyjemność i chyba dlatego te związki są tak stosunkowo trwałe i wierne uczuciowo. Widać to we wspólnych aktach rozpaczy nad
niepełnym zrozumieniem dla tak wolnej i spontanicznej miłości . Rozumiem, że w trakcie takich ekscesów trudno o wypowiedzi głębsze intelektualnie ale czy muszą to robić publicznie?
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.