Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: TO JESZCZE RAZ JA!

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Ofensywa dyrektora

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

TO JESZCZE RAZ JA!

~BlueR

2006-02-20 17:54:39

Nie wiem dlaczego moj poprzedni komentarz, sie nie ukazal,jednak dopowiem troszeczke.Przewodni artykul dotyczy nowego portalu internetowego tworzonego przez o.T.Rydzyka.Znalazlem bez problemu,ale na razie nie moge ocenic.Doskonale tez rozumie intencje autora tego artykulu, ze wzgledu na ostatnia krytyke roznych gosci tej witryny.Do zabrania glosu zmusila mnie wypowiedz jednego z zabierajacych glos w tej dyskusji.Zupelne nie zrozumienie tematu, lub celowe dzialanie.No bo jak normalny czlowiek moze porownywac stronniczosc G.W.i jednoczesnie widziec to samo w informacjach przekazywanych przez Radio Maryja lub Nasz Dziennik.To jest jakis absurd.Znajac chociarz troszeczke polskiej histori,naoczne fakty,kazdy moze sam wnioski wyciagnac.Tu nie chodzi kto i kogo popiera, chodzi tylko o to jak przekazuje sie informacje,wiadomosci.Czy dla sensacji ktos posluguje sie klamstwem,manipulacja i pomowieniem.Mysle ze nie ma zadnej skali porownawczej miedzy tymi mediami.Inaczej moze tylko myslec prowokator i ptasimozdzek.

ODPOWIEDZ

lecz paranoje człowieku

~Pharmb999

2006-02-20 22:39:27

nie każdy kto ma inne zdanie od ciebie jest prowokatorem. Jesteś doskonałym okazem fanatyka który nie dopuszcza do siebie myśli że ktoś może być poprostu umiarkowany w pogladach. Dla ciebie są tylko oni i my. To co ja widzę i myślę(jednyn słuszny poglad) a wszystko inne to wróg. I może mi jeszcze powiesz że to nie typowe myślenie którego uczono za komuny?

ODPOWIEDZ

nowojorczyku

~Pharmf523

2006-02-21 03:24:04

w tym wypadku zgodzę się z Obiektywem!, popadasz w paranoję, już samo to że wpisałeś się w sumie dwa razy na pierwszej stronie zamiast pod jego tekstem skoro chciałeś coś do niego wnieść świadczy że o tym ze chcesz poprostu pokrzyczeć a nic nie potrafisz wnieść do dyskusji. Parokrotnie widziałem że ktoś ci odpisywał(w tym raz sam to zrobiłem)a nigdy nawet nie nawiązałeś dyskusji o ile to nie było przytaknięcie. Po prostu fanatyk pełną gębą z ciebie. Na szczęście jest tu sporo ludzi którzy potrafią zrozumieć że można być po tej samej stronie barykady ale mieć też własne zdanie zamiast tego jedynego i słusznego i jakoś to ze sobą godzić. Ciekawe kto ma bardziej ptasi móżdżek ten kto stara się widzieć i myśleć o tym co się wokół niego dzieje, czy ten kto jest ślepo zapatrzony w doktrynę i nie chce widzieć nic innego. Pozdrawiam, miłego dnia życzę.

ODPOWIEDZ

Może właśnie Nowojorczyk

~BÄ…czek

2006-02-21 06:55:42

zachował zdrowe zmysły?. Dotarcie do rzeczowej informacji bez manipulacji i ładowannia się przy okazji dodatkowymi emocjami jest naprawdę trudne. Chyba każdy widzi, że toczy się mało elegancka wojna?. Może powinniśmy opowiedzieć się po którejś ze stron?

ODPOWIEDZ

Jeżeli popadanie

~sylwia

2006-02-21 07:39:07

ze skrajności w skrajność nazywasz zdrowymi zmysłami, to tak, zachował je. Heh, nie potrafię w tym wszystkim zrozumieć jednego, napisałem wyraźnie że o ile odpowiada mi linia polityczna Radia M, to różnimy się w sprawach pojmowania, powiedzmy wolności osobistej bo uważam że przerysowane jest pokazywanie wielu rzeczy w których mam udział. Wy, wszystko sprowadziliście do polityki. Nie czytacie postów które komentujecie? Znajdujecie coś co wam przeszkadza i nie chcecie sprawdzić dlaczego tak jest tylko od razu dajecie mi zatrudnienie u Michnika? No nie mówcie ze nie jest to pewien rodzaj paranoi, albo przynajmniej lekceważenia każdego kto ma odrobinę inne spojrzenie na świat.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê