Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: A co na to Adam ?

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: KÅ‚opoty Agory - Nowy DzieÅ„ odchodzi

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

A co na to Adam ?

~Jacek placek

2006-02-22 14:42:02

Oczywiscie zgadzam sie ze waszystkim co napisal szok moj przedmowca.Ciekawi mnie jednak,ktory szmatlawiec bedzie nastepny,moze Rzeczpospolita, moze Wprost, a moze sama Wybiorcza.Zeby moje marzenie , jak najszybciej sie spelnilo.Martwie sie tylko o mojego ulubionego krasomowce Michnika, zeby nie zrobil sobie jakiejs krzywdy z rozpaczy.Tyle swinstw narobil narodowi polskiemu.

ODPOWIEDZ

Tacy jak AdaÅ› nie zrobiÄ… sobie

~Szoser

2006-02-22 20:27:50

krzywdy. :) Ma już swoją kasę, która kojarzy się z jego głoszonymi wcześniej poglądami jak należy zdobyć pierwsz milion. Nawet jak padnie GW, to najprawdopodobniej zostanie jakimś ekspertem europejskim co też nie wróży Polsce nic dobrego.
   Podoba mi siÄ™ to co napisaÅ‚ Szok: Nie dajmy siÄ™ :)
   W tych wiadomoÅ›ciach jest dużo optymizmu :)
   Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

.

~dłubek

2006-02-23 13:27:04

Popieram, najlepiej pozbyć się całej prasy i wydawać jedną gazetę pod redakcją Ojca Dyrektora. Nie liczą się przecież liczne afery wykryte przez te media a na których dziś swą pozycję umacnia PIS. Po zniszczeniu wszystkich mediów możnaby ludziom, którzy nie zdążyli uciec z kraju, zrobić wodę z mózgu. Niech żyje PIS i MW i inne nacjonalistyczne organizacje. Ja wprowadziłbym już teraz totalitaryzm. To taki przyszłosciowy system.

ODPOWIEDZ

bredzisz kropka

~Jacek placek

2006-02-23 19:46:50

totalitaryzm medialny mamy w obecnej chwili a RM jest właśnie z tego powodu zwalczane. Nie wpełni rozumiesz też słowo pluralizm i nacjonalizm. Trochę głupawe są Twoje skruty myślowe i fobie rodem z tvn.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê