Komentarze do artyku³u: KÅ‚opoty Agory - Nowy DzieÅ„ odchodzi
inną grupą złej propagandy
~paweu
2006-02-22 14:56:35
jest TVN24 ! tyle ukrytych manipulacji i złej wpli jakiej oni przemycają w stosunku do PiS-u to tylko GW ich przebija ! nie chce mi się tu wymieniać i opisywać tych ukrytych stonniczych szwindli informacyjnych ale jest ich mnustwo ! myślę że najbardziej tą całą derekcje tej stacji boli to że PiS zachaczy w przyszłości o wszystkie szwindle żydów które miały miejsce na przestrzeni tych 17 lat ! a to że tvn24 założyli żydzi amerykańscy to jest tym właśnie powodem ukrytej niechęci i manipulacji które ta stacja co raz przemyca w swoich programach ! nic nie mam do uczciwych i światłych żydów ale tylu już szalbierców gospodarczych uciekło do Izraela że czas otwarcie zacząć mówić o tym ! w przyszłości pewnie wyjdą na jaw przekręty tej nacji dokonane na Narodzie polskim co najbardziej drażni zarząd tvn24 ! tak przypuszczam ! no chyba że jest jeszcze inna przyczyna a mianowicie kontakty prezesa z qwachmanem i jego agentami !?
ODPOWIEDZ.
~jolka
2006-02-23 13:11:58
Śmieszne. Oczywiście wszystko co złe to TVN 24. Strasznie stronnicza stacja i zacofana. To, że posiada super nowoczesne studio o tym świadczy. Nie mają zielonego pojęcia o komputerach. Bardzo chciałbym przeczytać jakie to manipulacje znajdziemy w tvn24 . Rozumiem, że stacja, która słusznie krytykuje ten i poprzedni rząd jest stronnicza, a która popiera PIS jest obiektywna. Proponuję zejść na ziemię. Oczywiście jestem kompletnie zmanipulowany przez TVN24 i popieram PO a nawet SLD ;), które to partie są promowane przez tą stację.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.