Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: nie moze wyleciec!!!!!

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: Orszagh wyleci?

POKAŻ WSZYSTKIE WĄTKI

nie moze wyleciec!!!!!

~Kasia

2006-09-26 05:13:34

nie moge tego pojac,jak to jest,dlaczego ci odwazni,ci smiali,co nie boja nazywac spraw po imieniu,maja zawsze problemy z wiazku z tym.Kochani,nie moze byc tak ze ,mordercy gwalciciele,maja cokolwiek do powiedzenia...... jak to jest mozliwe,ze ktos im daje szanse na sluchanie to poprostu ponizajace czlowieczenstu.Osoba ktora odbiera zycie komus,w postaci morderstwa lub gwaltu(bo gwalt to to samo co zabicie uwazam,nikt nie jest wstanie,oddac kobiecie zgwalconej jej godnosci,to tak jakby umrzec)Pozatym,osoby ,ktore przezyly strate osoby bliskiej maja chyba najwiecej do powiedzenia na ten temat.Moja mama zostala brutalnie zamordowana,mam pytanie jezeli znajdzie sie ktos kto zwroci jej zycie i odda mi ja,wtedy moge posluchac co jej mordercy maja do powiedzenia ,wtedy i tylko wtedy.Pan Orszagh jest odwazny,konkrety i co najwazniesze prawdziwy,malo teraz takich.......Musimy wkoncu zrozumiec,ze zasada oko za oko ,zab za zab .jest chyba najlepszym rozwiazaniem.Bo kto ma prawo decydowania o zyciu i smierci.Ci ktorzy to robia,powinni niezwlocznie zabic samych siebie ,skoro odwazaja sie zabireac innym co najwazniejsze ZYCIE

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertę