Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Zastanawia mnie

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Kazimiera Szczuka siÄ™ broni?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Zastanawia mnie

~YVpzdMkxIWsX

2006-03-09 00:41:25

dlaczego w programie Wojewódzkiego i nie tylko- widać na kążdym kroku skrajny nieobiektywizm, dlaczego nigdy nie ironizuje się z Tuska-ufoludka, z Michnika-jakały, Rokity-mordki, czy sławnego g... Niesiołowskiego. Odpowiedź jest jedna- PO mając monopol medialny wciska ludziom bezmyslnym każde kłamstwo, każde pomówienie .....rozwalić kraj byleby utrzymac sie przy korycie.

ODPOWIEDZ

parodiuje sie ich min

~imSxIXSleCaXrYxZM

2006-03-17 01:00:21

u Majewskiego na TVN, ale to jakos umknęło Twojej uwadze:)

ODPOWIEDZ

kazdy ma prawo do wlasnego

~AvRDfdtcUmb

2006-03-17 02:51:49

zdania nawet producent danego programu, jesli ci to przeszkadza to zainwestuj pare milionow we wlasny program i bedziesz mogl w nim mowic co chcesz o ile twoja ukochana partia ci na to pozwoli;]

ODPOWIEDZ

Wojewódzki zaprasza kogo chce.

~zHumuaeyD

2006-03-17 03:08:18

NIe kryje sie ze swoimi sympatiami i antypatiami. Też mam odruch wymiotny na PIS i Kaczory i nawet jak wkoncu znacjolizuja i wcielą do PISU wszystkie stacje TV, to i tak to sie nie zmieni.

ODPOWIEDZ

odpowiedz

~Ayrin

2006-03-18 03:47:17

wiesz ja też byłem za PIS-em w wyborach, ale ludzi o takich wykreconych poglądach to się boję- bije z Ciebie nienawiść do wszyskich którzy myśla inaczej, wszędzie widzisz wrogów, to bardzo zły objaw choroby która nazywa sie dyktatura. Nie o to walczyli nasi przodkowie, nie na tym polega przewrót który dokonał się w 89 roku. Pluralizm, to jedna z wartosci, przedstawionych przez robotników w Stoczni. Warto o tym pamiętać. Jeśli uważasz że masz cos ważnego do powiedzenia to mów, a nie oskarżaj innych, że oni mówią. Może jest tak że ich po prostu chcą słuchać.

ODPOWIEDZ

zażarty zwolennnnnnnik PO

~kBJHrMYm

2006-03-23 12:10:54

daj sobie spokój z tym zastanawianiem, lepiej nie myśl....... bo ci pis pęknie
   siema kaczorku

ODPOWIEDZ

Popieram Polaka

~Dżass

2008-11-21 20:09:09

A żebyś wiedział.Platforma i jej posłowie dbają tylko o swoje tyłki i dupy najbogatszych.Dziwi mnie tylko,że biedniejsza część społeczeństwa na nich głosowała,skoro w swoim programie mieli np podatek katastralny od każdej nieruchomości

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê