Komentarze do artykuu: Kazimiera Szczuka się broni?
bądzmy ludzmi !
~aYvmrLqsNxmqtHJo
2006-03-15 09:34:18
robicie z tego fragmetu programu Kuby wojewódzkiego ogromna aferę , wezcie sie zastanówcie ogladnijcie kilka razy a napewno stwierdzicie że pani. Kazimiera nie miała nic złego na mysli jestem pewna że wogóle nie znała stanu osoby o której mówi bo przeciez jest jedyna w swoim riodzaju i jak tu kazdy podkresla chora. jestem pewna że gdyby wiedziała o tym pani. Szczuka nie poruszyła by tego tematu, więc patzrecie na siebie jak wy sie zachowujecie a jak by pani. Kazimiera był upośledzona tez byscie ja jechali z góry na dół na kazdym kroku. LUDZIE NIE DAWAŁA WAM POWODÓW DO OBGADYWANIA I JECHANIA JEJ ZA PRZEPROSZENIEM TYŁKA I WYSTARCZY JEJ NIEŚWIADOMOŚĆ W WYPOWIEDZI I ROBICIE CHALO NA CAŁĄ POLSKĘ SKUPCIE SIE NA INNYCH SPRAWACH A ZOSTAWCIE P>SZCZUKĘ W WSPOKOJU!
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.