Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Jestem za PaniÄ…

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Kazimiera Szczuka siÄ™ broni?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Jestem za PaniÄ…

~aCVAdVOE

2006-03-19 06:32:30

Pani Kazimiero jest Pani wspaniałą osobÄ…. Bardzo ceniÄ™ PaniÄ… za poglÄ…dy oraz za odwagÄ™
    i prawdÄ™ jakie emanujÄ… z Pani wypowiedzi.
    NiewÄ…tpliwie jest Pani osobÄ… kontrowersyjnÄ…, co wiąże siÄ™ zawsze z posiadaniem zarówno
    grona zwolenników jak i przeciwników.
    Ludzie bojÄ… siÄ™ osób, które potrafiÄ… wybić siÄ™ ponad przeciÄ™tność i odnosić sukcesy.
    Wszelkie ataki na PaniÄ… sÄ… bez wÄ…tpienia oznakÄ… zawiÅ›ci, zazdroÅ›ci,ewentualnie zaÅ›ciankowej
    mentalnoÅ›ci.
    Polskie spoÅ‚eczeÅ„stwo jest jeszcze wciąż niedojrzaÅ‚e.
    Jednak wiem,że Pani bez problemu sobie ze wszystkim poradzi.

ODPOWIEDZ

Szczuka wyprzedza epokÄ™

~mikrofala jest be

2006-03-20 10:03:13

Do rozwoju intelektualnego tego kraiku potrzebna nam Szczuka - nie Rydzyjko.

ODPOWIEDZ

uważam że troche przesadzają

~florion

2006-03-22 06:59:21

z ta kara dla Polsatu. W Szymon Majewski Show tez nasladuja innych i nikt sie nie czepia. A że dziewuszka chora to nie ma nic do rzeczy.

ODPOWIEDZ

Też popieram

~JU.

2006-03-23 09:32:39

Ja też jestem za Kazimierą.Jej poglądy są nowatorskie jak na naszą zacofaną,pruderyjną
    polskÄ… rzeczywistość. Dlatego też ma przeciwników.
    Kazia prezentuje wysoki poziom intelektualny i nie przez wszystkich może być rozumiana.
    Czasami to o czym mówi może być zrozumiane opatrznie.
    Podobnie byÅ‚o z programem, zwykÅ‚e nieporozumienie wykorzystano do tego żeby jÄ… zaatakować.
    Takich osób jak Kazia ( zarówno kobiet jak i mężczyzn) jest w Polsce już trochÄ™.
    To głównie osoby dobrze wyedukowane i myÅ›lÄ…ce wedÅ‚ug europejskich standardów.
    I te osoby na pewno jÄ… popierajÄ….

ODPOWIEDZ

Masz racjÄ™!

~tygrys

2006-03-23 11:24:53

Jasne,poczyniłaś trafne spostrzeżenia.Ataki na nią to rozdżwięk między poglądami
    liberalnymi a konserwatywnymi.
    Kazia jest na pewno liberalna, postÄ™powa, a przede wszystkim mówi prawdÄ™.
    A prawdÄ™ nie każdy lubi usÅ‚yszeć.
    Ja bym nawet nie wyrażaÅ‚ siÄ™ o niej,że jest kontrowersyjna.Ta kontowersyjność
    być może wynika z tego,że wystÄ™puje w mediach i przez to upubliczniÅ‚a wÅ‚asne
    poglÄ…dy.
    Ma silnÄ… osobowość, też uważam,że sobie poradzi.

ODPOWIEDZ

"śWIęTA RACJA"

~jaaaaaaaa

2006-03-26 10:37:47

Wszyscy macie rację! Jak tak dalej będzie w tym kraju i pozwolimy się panoszyć tym rydzykowskim katolikom, to za chwile zapłoną tu stosy!!!

ODPOWIEDZ

seminarium mi nie grozi!!!

~lidia

2006-09-01 07:18:32

Czy wypowiedź pani Czuryłły to mistrzowska stylizacja (tzn czy sama śmieje się Pani w duchu z tego co Pani napisałą????)czy też całkiem prostoduszne wyznanie???
   JeÅ›li sukces polega na wystÄ™powaniu w idiotycznych talk showach i popisywaniu siÄ™ tym, ile osób jest siÄ™ w stanie obrazić, to ja wolÄ™ być skoÅ„czonym nieudacznikiem do koÅ„ca mojego życia.
   Jak dobrze że pani Kazimiera tak bardzo zajÄ™ta jest karierÄ… w telewizji...
   Zadne, na szczęście seminarium z niedoszÅ‚ym doktorem nauk humanistycznych mi nie grozi, i tym siÄ™ cieszÄ™!!!

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê