Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: wstyd

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Kazimiera Szczuka siÄ™ broni?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

wstyd

~sw

2006-03-22 02:09:52

Dla mnie szczuka to jest totalne dno jakiego jeszcze w zyciu nie widziałam. Nie powinna pracować w telewzji ale sprzątać ulice. Chociaż też nie ponieważ wtedy obraże te osoby.

ODPOWIEDZ

Nie obrażajmy ludzi

~Misia

2006-03-22 04:21:13

Rozumiem,że każdy ma prawo do wyrażenia wÅ‚asnej opinii.Ile osób tyle bardzo różnych
   ocen i postrzegania tej samej osoby.
    Jednak nikt nie ma prawa posÅ‚ugiwać siÄ™ obrażliwymi epitetami,bo to już jest zniewaga.
    ZresztÄ… nie sÄ…dzÄ™ żebyÅ› byÅ‚a kompetentnÄ… osobÄ… do stwierdzenia tego jakie zajÄ™cie
    jest dla Pani Szczuki odpowiednie.
    Dagmara

ODPOWIEDZ

Totalne dno

~NpXAitAyFOyK

2006-03-23 13:04:52

Totalne dno to twoja wypowiedź a Kazi to do pięt nie dorastasz .

ODPOWIEDZ

Wstydż się

~rXLzkKoBWejINhWFZW

2006-03-23 14:04:42

To Ty powinnaś się wstydzić.Wyrażanie się w taki sposób o innych świadczy o bardzo niskim
    poziomie.

ODPOWIEDZ

popieram

~bodek

2006-03-24 01:11:33

masz rację kazię powinno się odizolować to zakompleksiona nimfomanka

ODPOWIEDZ

intrugujÄ…ca Kazia

~NbsYYWzBbPpAXZxkn

2006-03-25 07:53:34

Mnie to nawet ta kazia pociąga, bo ma w sobie coś takiego czego nie mają inne prezenterki. Nie chodzi tylko o jej wadę wymowy, czy jej wadę wzroku, czy też jej gestykulacje. Jest taką dominantką i chyba to mnie w niej najbardziej pociąga. Byłoby to dla mnie nie lada zadanie uwieżć Kazię. Jest taka tajemnicza i mroczna.
   Teraz nieco z innej flanki. MyÅ›lÄ™, że Playboy z wizerunkiem Kazi, z jej fotkami i wypowiedziami erotycznymi to byÅ‚by niezÅ‚y HIT na miarÄ™ roku. Co Wy na to?

ODPOWIEDZ

nie ma na ciebie lekarstwa Dag

~Ateista

2006-07-26 04:15:51

Nie wiem czy jestes jakąś zakompleksioną dziewuszką z narodowo-katolockiej chołoty ale powiem ci jedno:ty napewno nie dorastasz Kazi do pięt

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê