Komentarze do artykułu: Kazimiera Szczuka siÄ™ broni?
chory kraj
~HRZLceZDfqMWMrimvgW
2006-03-23 07:54:56
naprawde uwazam ze nasz kraj jest chory i coraz czesciej mysle o tym aby przeniesc sie za granice na stale poprostu to co tu sie dzieje jest juz normalnie wrecz smieszne jaka przyszlosc czeka nasze dzieci w kraju gdzie niby jest wolnosc slowa ale jezeli dotyczy to telewizji ksiedz rydzyka to lepiej nic nie mowic bo zaraz zaczna sie oskarzenia jak w przypadku pani szczuki mimo iz nie przepadam za nia to ja tez nieraz zastanawialam sie dlaczego ta dziewczyna ma taki dziwny glos jest strasznie denerwujacy przykro mi z tego powodu jest osoba niepelnosprawna ale kazdy niesie swoj wlasny krzyz ona mowi ze dziekuje Bogu codziennie za swe cierpienie wiec jezeli cierpi z powodu uwag pani szczuki niech podziekuje Bogu i za to cierpienie i nadstawi drugi policzek chyba tego uczy nas Chrystus i nierozumiem tego halasu wokol tej wypowiedzi
ODPOWIEDZBrak precyzji
~Mateusz
2006-03-23 09:02:00
Myślę, że Pani Kazia nieprecyzyjnie przygotowała się do programu.
Powinna czegoś bardziej konkretnego dowiedzieć się o tej dziewczynce i wtedy nie
byłoby problemu.
To są zwyczajne rozgrywki pomiędzy różnymi światopoglądami i nic innego.
Kazia to osoba na poziomie.
A co z kulturÄ…?
~Piter
2006-03-30 09:33:07
Do Ja - poziomem kultury osobistej to Ty nie grzeszysz.
Zastanów się nad sobą,a póżniej wypowiadaj się publicznie.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.