Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Radio Maryja Michalkiewicza

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Radio z wozu, koniom lżej?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Radio Maryja Michalkiewicza

~Andrzej z Kalifornii

2006-04-28 19:07:08

To słuszne to co pan pisze na początku swojego felietonu, ale bardzo niesłuszne to co pan pisze w tym fragmencie:'Problemem jest czy przedstawiciele polskiego Prezydenta, Rządu, Sejmu, Senatu, - czyli ludzie sprawujący władzę powinni z tych zaproszeń korzystać, prezentując na antenie Radia Maryja swoje poglądy. Czy sprawując władzę z wyboru części społeczeństwa mogą uporczywie utożsamiać się wyłącznie z tą częścią.'
   W sytuacji kiedy PolskÄ™ opanowaÅ‚a żydo-ubecja-i-postubecja i inne piÄ…te kolumny niemieckie, kiedy rzÄ…dowe wÅ‚aÅ›nie radiostacje sÄ… przez te wrogie elemnty okupowane pod nazwÄ… 'polskie' co ma robić 'polski' rzÄ…d który jeszcze sobie nie zasÅ‚użyÅ‚ na takie imiÄ™? Ma dobre intencje.
   Niestety niezależnie od wszystkiego ta radiostacja ma polskie intencje i kocha PolskÄ™.
   Ja nie jestem katolikiem, ale kochajÄ…c Jezusa Chrystusa ponad wszystko siebie i mojÄ… żonÄ™ dzieci, jak mi nakazaÅ‚ Jezus Chrystus mówiÄ…c: kto kocha syna, córkÄ™ i żonÄ™ bardziej niż Mnie nie jest Mnie godzien.
   Tylko Jezus Chrystus, który jest PrawdÄ…, Bóg z Boga, mógÅ‚ tak powiedzieć.
   Ale też w Nim mamy obowiÄ…zek kochać na niższym planie swojÄ… swojÄ… ojczyznÄ™, rodzinÄ™ a szczególnie tych w Jezusie Chrystusie, to jest nasza prawdziwa rodzina.
   Radio Maryja jest jedynÄ… radiostacjÄ… która skutecznie siÄ™ przeciwstawia Zydo-ubeckiemu zniewoleniu Polski od 62 lat. Bardzo siÄ™ cieszÄ™, że ma pan podobne poglÄ…dy ale jeszcze niedojrzaÅ‚e, jakie mieli apostoÅ‚owie wokół Jezusa Chrystusa. KoÅ›ciół katolicki jest też takÄ… niedojrzałą jeszcze grupÄ… w wierze w Naszego Pana(peÅ‚no bzdurnej teologii nieopartej ani na SÅ‚owie Bożym ani na Duchu Sw), to nie znaczy że należy go zwalczać, ale pomagać w wierz choć może to być trudne. Naszym wspólnym celem ma być Jezus Chrystus a nie cokolwiek innego, bo bez niego nic nie możemy uczynić, jak On sam powiedziaÅ‚. Niech siÄ™ pan nie wstydzi Jezusa Chrystusa, a wszystko inne bÄ™dzie pana dopeÅ‚nieniem.
   Ja bardzo pragnÄ™ w Nim aby z Polski ta zgraja o której powiedziaÅ‚ Jezus Chrystus w Ew Jana 8:31-44 byÅ‚a usuniÄ™ta z tego narodu: 'Ojcem waszym jest diabeÅ‚ i wy wykonujecie jego pożądania' To sÄ… w wiÄ™kszoÅ›ci 'polscy' Zydzi od 1944 roku sprawujÄ…cy wÅ‚adzÄ™ w Polsce, potomkowie mordeców którzy wymordowali zakÅ‚adajÄ…c komunizm ponad 100 milionów ludzi jak obliczaÅ‚ Sołżenicyn. Hitler jest mniejszÄ… ich imitacjÄ…. JeÅ›li tej prawdy siÄ™ nie odkryje wobec Å›wiata i Polski, nie ma mowy o skutecznym przeciw dziaÅ‚aniu z tymi elementami w Polsce. Jest to rak który niemal wszÄ™dzie wszedÅ‚. Taki poglÄ…d też majÄ… prawdziwi Zydzi tzw Torah Jews (www.google.com, szukaj Torah Jews) oni nazywajÄ… tych 'Zydów' dziaÅ‚ajÄ…ych w Rosji, Polsce ...Izraelu : evil Jews czyli zÅ‚ych demonicznych Zydów, których on nigdy nie zaakceptujÄ….

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê