Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: szkoda

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Demokracja w kropeczki

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

szkoda

~Tom

2006-04-29 18:56:27

Takie pokazowe działania mamy już przećwiczone. Sądzę, że jest to desperackie poszukiwanie ,,poparcia społecznego,, które zaczyna spadać. Mimo to, trudno to nie uznać za ,,wpadkę,, pana Ziobry bo jest wyrazem zaniżonej oceny naszych oczekiwań.

ODPOWIEDZ

OLO i ZX

~TWSajJeWMy

2006-04-30 05:48:50

Zacznę od porównania znalezionego w sieci ,, Polska dzisiaj, jest jak drzewo do którego przyłożono siekierę ...,,
   Jestem jeszcze sympatykiem PiS i sprawa Biedronki jest bulwersujÄ…ca ale do zaÅ‚atwienia prostszymi drogami i bez pompy propagandowej. SÄ… ważniejsze i podstawowe problemy, które tworzÄ… patologiÄ™ nawet tÄ… w Biedronce . Nie mamy czasu na dziaÅ‚ania pod publikÄ™ i dlatego budzÄ… moje zastrzeżenia. Przypomina mi to koniec lat 80 kiedy wielce nagÅ‚oÅ›niono sprawÄ™ kobiety, która ukradÅ‚a dużą kostkÄ™ smalcu. Ta, rozdmuchana nad miarÄ™ farsa miaÅ‚a przekonać spoÅ‚eczeÅ„stwo o majÄ…cych nastÄ…pić zmianach ku praworzÄ…dnoÅ›ci odwracajÄ…c uwagÄ™ od istotnych problemów. Nie zaniżajmy sami naszych oczekiwaÅ„ co do obiecanych przeobrażeÅ„.
   Nie wrzucajcie wszystkiego do jednego worka.... chwalmy co dobre i dostrzegajmy to, co budzi niepokój.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê