Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: tak jak pisałem wcześniej

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Konstytucja 3 Maja

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

tak jak pisałem wcześniej

~moviemaker

2006-05-03 10:33:22

prezydent Kaczyński to najleprzy prezydent od 1945 roku !!!

ODPOWIEDZ

buchachachachachacha

~Alternatyw

2006-05-03 13:05:11

buchachachachachachachacha, oplułem przez ciebie monitor, weź przestań, a tak poważnie, to po czy go oceniasz? Po paru odznaczeniach? Przypomnę ze nie okazało się niedawno że nawet nie czytał komu je przyznaje? Może po przemówieniach które wygłasza jakby miał makaron w ustach? Albo gdy demonstorował zerowy poziom kutury nie podając ręki do wyciągającej swoją Buscha? Albo podając kwiaty badylami do góry? Człowieku, ocenić kogolwiek jakim był prezydentem będzie mozna pod koniec kadencji, a nie na jej starcie. Na razie to ma na koncie same wapdki i całkowite pozostawienie życia politycznego w rękach swego brata.

ODPOWIEDZ

Chociaz tyle wystarcz

~gop

2006-05-04 01:16:30

Przynajmniej jest Polakiem

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê