Komentarze do artyku³u: Strajk policjantów
Protest
~Bobas
2009-02-19 23:33:17
Jestem policjantem, dziś manifestowałem swoje niezadowolenie w stosunku do proponowanych zmian. Dziś gdy idąc ulicą, osoby jadące pokazywały mi palec wykrzykując przy tym obrażliwe słowa było mi wstyd. Dlaczego? Dlatego, że: Nie ja napisałem Ustawe, ale napewno tak jak więkrzość z Was wybrałem ludzi, którzy to zrobili: i tak cytując:
Art. 160 kk § 1. „Kto naraża czÅ‚owieka na bezpoÅ›rednie niebezpieczeÅ„stwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolnoÅ›ci do lat 3.”
Jak się mam czuć? ? Ile razy przeciętny obywatel naraża swoje życie lub zdrowie?! Skoro mam narażać życie, to mam to robić do 55 roku? Chcielibyście żeby osoba w tym wieku goniła 16 letniego narkomana, który ukradł Wam portfel?
Ps. w wiadomościach podano, że: my nie wiemy, że byśmy zarabiali lepiej.
Wzorem zachodu 25l at to wiek emerytalny, ale w stopniu postreunkowego zarabia się tam 9000 tyś zł, a tu 1350 brutto tj. 1000 netto.
Cześć idę spać.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.