Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Protest

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Strajk policjantów

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Protest

~Bobas

2009-02-19 23:33:17

Jestem policjantem, dziś manifestowałem swoje niezadowolenie w stosunku do proponowanych zmian. Dziś gdy idąc ulicą, osoby jadące pokazywały mi palec wykrzykując przy tym obrażliwe słowa było mi wstyd. Dlaczego? Dlatego, że: Nie ja napisałem Ustawe, ale napewno tak jak więkrzość z Was wybrałem ludzi, którzy to zrobili: i tak cytując:
   Art. 160 kk § 1. „Kto naraża czÅ‚owieka na bezpoÅ›rednie niebezpieczeÅ„stwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolnoÅ›ci do lat 3.”
   Jak siÄ™ mam czuć? ? Ile razy przeciÄ™tny obywatel naraża swoje życie lub zdrowie?! Skoro mam narażać życie, to mam to robić do 55 roku? ChcielibyÅ›cie żeby osoba w tym wieku goniÅ‚a 16 letniego narkomana, który ukradÅ‚ Wam portfel?
   Ps. w wiadomoÅ›ciach podano, że: my nie wiemy, że byÅ›my zarabiali lepiej.
   Wzorem zachodu 25l at to wiek emerytalny, ale w stopniu postreunkowego zarabia siÄ™ tam 9000 tyÅ› zÅ‚, a tu 1350 brutto tj. 1000 netto.
   Cześć idÄ™ spać.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê