Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Rzeczpospolita pisze

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Strajk policjantów

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Rzeczpospolita pisze

~Alternatyw

2006-05-16 04:14:55

o poparciu prezydetna Kaczynskiego dla posadki Kwaśniaka w ONZ. Jeżeli to prawda, to całe gadanie o dekomunizacji możemy już wsadzić międz koleine przedwyborcze bajki. (pip) to komu można jeszcze ufać w tym kraju?

ODPOWIEDZ

Sobie Alternatyw

~Olo

2006-05-16 10:45:40

Pytasz komu? Cholera, jeszcze nie wiesz? Ja też naiwniak sądziłem, że Kczyńscy coś chcą zrobić - zrobić dobrego. No, ale pomyliłem się. Jeśli by coś dobrego chcieli zrobić, to zaraz po wyborach Oni, Giertych i Lepper i do roboty. TVP przejąć, inne ważne spółki, ZUS, NFZ i naprawiać, zmieniać. No ale nawet Rokicie imunitetu nie odebrali. Ach szkoda pisać.
   Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê