Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: no ja tam jestem za ABW

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Koncerny zbadane przez ABW

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

no ja tam jestem za ABW

~Spinu

2007-01-08 11:13:01

ja tam pocichu mimo, że będe podchodził w przyszłości do temaciku to uważam, że można wszystko spokojnie i normalnie tak jak należy zrobić a nie być zachłannym czy tam inne opcje choć będzie mi troszke śmiesznie jak mi się uda kogoś sprowadzić do polski i później ten ktoś jak to nie którzy biznesmeni będzie kombinował ale co tam luzik takie życie poprostu we mnie to nie uderzy no bo raz nie jestem zachłanny więc mam umiar i uważam. no że takie jest poprostu życie hihi no może kiedyś tak być że będzie troszke śmiesznie dla mnie przynajmniej no taka jest rzeczywistość. ale jak by was nie było to oni wogle by sobie robili co chcieli no i to jest zrozumiałe ale drugą stronę też rozumiem że kombinuje hihi no troszke śmiesznie

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê