Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: >> co jest grane? <<

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Nietoleranycjna Polska?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

>> co jest grane? <<

~Janusz

2006-06-19 04:03:49

Witam.
   Co jest grane z tÄ… nietolerancjÄ…? Wszyscy tylko o tym gadajÄ… i gadajÄ… tak jakby innych ważnych problemów nie byÅ‚ w Naszej Ojczyźnie. A może to Europa bÄ™dzie robiÅ‚a taj jak jej to na rÄ™kÄ™?. Może mamy robić to co nam każą europejscy politycy?.
   Uważam, że to sztuczny temat ta nietolerancja. No bo w koÅ„cu ja też czujÄ™ siÄ™ tak jak czujÄ… siÄ™ ci, co uważajÄ… siÄ™ za nietolerowanych.
   SÅ‚uchajcie wszystkie ugrupowania mniejszoÅ›ciowe (mam tu na myÅ›li te, które ciÄ…gle siÄ™ czegoÅ› domagajÄ…, i z którymi jest najwiÄ™cej problemów spoÅ‚eczno-medialnych):
   - ja czujÄ™ siÄ™ przez was nietolerowany, dlaczego?, nie wiem, tak po prostu, myÅ›lÄ™ tak samo jak wy i tyle. Dlaczego nie szanujecie mojego prawa do spokojnego i normalnego życia. Å»ycia bez zbÄ™dnych problemów. Macie problem, to do Parlamentu. Tam być może zalegalizujÄ… wasze marzenia i dążenia mniejszoÅ›ciowe. Dajcie mi spokój, już nie chce mi siÄ™ was sÅ‚uchać.
   Też wiele mi siÄ™ nie podoba. I co, organizujÄ™ manifestacje, czy też inne dziaÅ‚ania?.
   A takich ludzi jak ja jest mnóstwo (można nas zatem zaliczyć do ugrupowaÅ„ mniejszoÅ›ciowych).
   Róbta co tam uważata za stosowne i dajta ludziom spokój.
   Nie musita siÄ™ obnosić ze swoimi upodobaniami po caÅ‚ym Å›wiecie. Kapujeta?.

A, zresztÄ….

Pozdrowiona
    Janusz

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê