Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Pomysł dobry, ale....

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: PiÅ‚eÅ›? Nie jedziesz!

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Pomysł dobry, ale....

~Alternatyw

2006-06-20 01:45:45

należało by zmienić nieco dopuszczalną dawkę alkocholu we krwi. W niektórych krajach na zachodzie jest to 0,5 promila, u nas 0,18. 0,18 to się ma bardzo często po lampce wina, a chyba nikt mi nie wmówi się wtedy jest pijanemu. Chodzi mi o to zeby jadąc samochodem z dziewczyną/żoną na obiad można było sobie spokojnie wypić ten kieliszeczek biłego wytrawnego dla leszpszego trawienia i wracając nie mieć duszy na ramieniu że skrzyżowaniu ktos klepnie ci samochód w tył i jeszcze wyjdzie że to twoja wina bo będziesz miał 0,19 we krwi. Ustalic granicę na 0,3 powiedzmy i już. Nikt z taką dawką nie jest pijany(we Włoszech o ile pamietam jest chyba nawet 0,8, ale mogę sie mylić)a spokojnie będzie można obiadzik zapić lampką wina, czy pizze piwkiem. Co do kasacji samochodów jestem jak najbardziej za, przecież setki jeżeli nie tysiące osób którym zabrano prawo jazdy nadal jeździ i ma wszystko gdzieś.

ODPOWIEDZ

Zabirać samochód?

~Margla

2006-06-20 23:14:33

A co na to nasza dobrze sytuowana młodzież, która rozbija się na drogach starymi gratami po 2000 zł?
   Åšmiechu warte...
   Kupi nastÄ™pnego grata i znów dla draki pojedzie po pijaku, żeby pochwalić siÄ™ przed kumlami.
   ZABIERAĆ PRAWO JAZDY !!!!

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê