Komentarze do artyku³u: Gilowska SB
No co wy ????
~Mareczek z "układu"
2006-06-23 09:25:19
Dlaczego brak tu komentarzy tych przemądrzałych przydupasów Kaczyńskich. Jak dla mnie nasz rząd sobie sam wiąże pętle na szyii, i teraz tylko czekam jak ktoś go kopnie w dupe i poleci w dół.
ODPOWIEDZmareczku
~zx
2006-06-24 01:23:58
rząd stara się postępowac tak , jak postępuje każdy rząd w normalnym kraju, czyli jak pojawia sie jakieś podejżenie co do uczciwości i prawości któregoś z członków rządu, tenże podaje się do dymisji.wiem,wiem nie do pomyslenia u czerwonych genetycznie przyspawanych do koryta.
ODPOWIEDZteczken 3
~ten sam mareczek
2006-06-24 05:04:14
No cóż dla mnie nic się nie zmieniło i nie chodzi tu o białych czerwonych czarnych czy zielonych, niestety ta pani nie miała odmienne zdanie od partii i musiała odejść. Moim zdaniem następny poleci Marcinekiewicz. A teczki wyciaga się żeby kogoś wyrzucić z gry podobnie jak to było w przypadku oleksego, po dziś dzień nizego nie udowodniono. A tak na marginesie Kaczyński wystarczy że powiedział że ma sfałszowaną i już było po rozmowie. Więc jak dla mnie nie ma znaczenia co jest w teczkach tylko kogo nimi można usadzić, a myślenie biali czerwoni do niczego nie porwadzi tak jak dzielenie na tych co rządzili czy nie ponieważ ci sami ludzie współtworzą polski syf od lat.
ODPOWIEDZtel
~Krzych
2006-06-27 14:21:44
Jestem z Gdanska i znam mloda Gilowska studiuje z nia. Jakby ktos chcial kulturalnie pogadac to numer do niej 888 403 515 ale bez swinstw bo wyjdzie ze to ja :D
ODPOWIEDZDo zx
~Gregor
2006-10-18 11:01:55
Wlasnie podales IDEALNY przyklad tego jak postepuje rzad w NIENORMALNYM kraju. Bo to wlasnie w nienormalnym kraju sie eliminuje przeciwnikow politycznych od razu po pojawieniu sie podejrzenia o popelnienie jakiegos zlego czynu, w normalnym kraju najpierw sie udowadnia wine; jezeli do dymisji mialby sie podac kazdy, kto zostanie posadzany o jakies przestepstwo to rzad by nam sie zmienial 10 razy do roku.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.