Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Jest podstęp...

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Donald Tusk zaczÄ…Å‚ myÅ›leć?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Jest podstęp...

~Dania

2006-07-28 12:56:51

To nie jest pomysł dla Polaków , to jest pomysł dla obywateli z Izraela , którzy codziennie otrzymują po około 200 polskich paszportów. Oni właśnie jako jedyni mogą spełnić ten warunek o wcześniejszym nie podejmowaniu pracy w Polsce . Tusk nie myśli , Tusk na zimno kalkuluje w jaki sposób dalej utrzymać się przy korycie włażąc do d.py żydowskiemu lobby.

ODPOWIEDZ

nie dla Polaków

~J.M.

2006-07-29 05:16:11

a kto jest tym Polakiem - Mickiewicz-Litwin, babka Zydowka! Kosciuszko-Bialorusin! Pilsudski-Zmudzin!Chopin-ojciec Francuz!generalowie Kleeberg i Haller-po niemieckich przodkach! Kopernik - niemiec? Jagiello-Litwin! Batory-Wegier, krolowa Jadwiga Wegierka! Jan Matejko, ojciec Czech.........itd., mam wrażenie że jedyni czyści Polacy to Ty i paru innych któzy się tu wpisują.

ODPOWIEDZ

Polaczkowy burdel

~Scandinavian Frost

2006-07-29 09:08:41

wiekszosc polaczków to alkoholicy i złodziej,tepi jak but z tepym wyrazem twarzy,pazerni,chciwi i obłudni,poleczki za to w wiekszosci sa dziwkami,tepymi,prostymi i sprzedajnymi,na prawdęnie warto martwic się o ten motłoch,inne narody znacznie bardziej szanuja siebie i pomagaja nawzajam,polaczki na emigracji za to patrzą jak by tu oskubac rodaka zeby moc po powrocie szpanowac na dziurawych drogach wypasionym autem,pojebany naród,Zydzi to przynajmniej ludzie nauki,oczytani i wspierający się nawzajem,tez za nimi zbytni nie przepadam ale sa na pewno lepsi niż polaczki,zakała białej rasy z syndromem białego niggera,to juz nawet czarnuchy bardziej się wspierają niż polaczki :D

ODPOWIEDZ

!

~Ant

2006-07-29 15:08:43

No i mamy dobrane towarzystwo. Zajmij się JM sobą bo jesteś wyjątkowo fałszywym typem wychowanym na komunistycznej ideologii. Mało rozgarnięty i zakompleksiały zapewnie tą drogą starasz się dowartościować.... polecam lepszą drogę... wróć do średniej szkoły... u siebie. Przyśpieszone kursy nie zrobiły z Ciebie intelektualisty a jedynie napastliwego i cwaniaczącego dupka. Kolegi nie skomentuję.

ODPOWIEDZ

PS

~Ant

2006-07-29 15:24:04

Poznałem wspaniałego Ukraińca mieszkającego od lat w Polsce robiącego doktorat w USA.
   Niedawno wróciÅ‚ z niego mimo propozycji zostania i ma inne wrÄ™cz omienne zddanie o Polakach od powyższych. PoznaÅ‚em też budzÄ…cych podziw ludzi na Å‚otwie i zapewne sÄ… też na BiaÅ‚orusi.
   Niestety nasi rodzimi wschodni towarzysze z zdalekich kresów, to wyjÄ…tkowe dupki.
   Podobne zdanie ma wspomniany na poczÄ…tku czÅ‚owiek. Miernoty ciÄ…gnÄ… do dna.

ODPOWIEDZ

Jeszcze

~Ant

2006-07-29 15:43:21

Jakiś czas temu Żydówka z Polski i pisząca w j. polskim w USA, wydała publikację o Adamie Mickiewiczu. Znalazło się tam mnóstwo bredni nie znajdujących potwierdzenia w rzeczywistości. Potem okazało się, że są to jej przypuszczenia... publikacja miała mieć charakter pracy naukowej ...sic!
   Gorliwość w zakÅ‚amywaniu i dziwnym interpretowaniu historii niektórych Å›rodowisk jest czasami zdumiewajÄ…ca. Mam wrażenie jakby w obszarach kultury starano siÄ™ zrobić podmianÄ™ a tożsamość narodowÄ… sprowadzić do niebytu. Dla takich głąbów kapuÅ›cianych jak wyżej, to bardzo podatny grunt

ODPOWIEDZ

J.M musiałeś mieć bardzo smutn

~ssij raku

2006-07-30 02:30:56

e dziecinstwo albo twoi rodzice niejako z przymusu zamienili koncówke nazwiska z -berg , - man , -baum na - ski i teraz to cie boli.Takimi jak ty gardze , bo to rak tłoczący naród od środka , sroka która własne gniazdo kale.Nie podoba się wracaj do swoich , zakładaj mundur i przy poklasku prezydenta Busha morduj niewinnych Libańczyków.PS.Mieszko I pewnie był żydem i zasiadał w loży masońskiej ?Kopernik też była kobietą , JP2 to Tunezyjczyk z polskim paszportem?Masz argumnty rodem z komuchowskiej , antypolskiej ideologi.Zrozum ,że nie ma czystych Polaków, Francuzów, Niemców , Włochów itd.predzej czy później dojdziesz do tego ,że każdy pochodzi od humanoida z afryki.Czyli wszyscy Polacy to w gruncie rzeczy murzyni którzy miliony lat temu w ramach wedrówki osiedlili się w środkowej Europie?

ODPOWIEDZ

prawda was boli

~J.M.

2006-07-30 04:03:10

Mieszko nie mówił po Polsku, jeżeli już cię to interesuje, Kopernik jak pisałem był Niemcem, chociaż w słuzbie króla Polskiego. Moja matka jest Białorusinką, ojciec Polakiem, o żydach w rodzinie nic nie wiem, chociaż kto wie, biorąc pod uwagę wymieszanie. Chociaż powiedziałbym ze prędzej znajdą się oni u ciebie w rodzinie bo najwięcej nienawiści do żydów jest właśnie u takich ćwierć i mniej krwi przedstawiceli tego narodu, przykładem jest Hitler. Pewnie to jakaś rakcja na to że nie są zaproszenie do społeczności i nie mają udziału z zyskach. Naprawdę jesteś taki chamem bo Icki nie dzielą się z tobą dochodami? Dzieciństwo miałem niczego sobie, a jak mi podasz swój adres to pokażę ci że na lewy sierpowy nie mam na co narzekać

ODPOWIEDZ

Do Wszyskich!!!

~Olo

2006-07-30 05:04:11

Według mnie JM to jakiś agent, antypolonus.
   Wypowiada sie na każdy temat, nawet na ekonomiczne, choć nie zna podstaw.
   ProszÄ™ go ignorować. Otoczyc cieniem niebytu. To nikt, a na pewno nie Polak.
   TÅ‚umaczenie, że w Polsce jest wieksze, lub takie samo wymieszanie narodowoÅ›ci jak w USA,
   to nie jest już li tylko gÅ‚upota - to celowa robota.

ODPOWIEDZ

Nigdy nie byłem przeciwko

~J.M.

2006-07-30 13:08:20

Polsce, za to zawsze przeciwko sowinsztom, takim jak między innymi wy, którzy nie chcą przyjąc do wiadomość tego że Polska jest, była i bedzie wielonarodowościowa, że gdzie się nie obejrzeć to ludzie zapisani na kartach polskiej historii mają też korzenie innych nacji i to co uprawiacie godzi w ich dobre imię. Prawdziwi Polacy, tak, heh, prawdziwi bo co? Prawdziwi to tacy którzy oddali życie za ten kraj, bez względu na to czy mieli babkę żydówkę, ormiankę czy rusinkę. A nie brak takich. Nawet Olo nie znasz historii własnego kraju, bo Polska jest zlepkiem narodowościowym i to od stuleci. A co do ekonomii to wybacz, ale to ty nie odpisałeś na post gdy wytknąłem ci szkolną głupotę, więc nawet nie ma o czym mówić.

ODPOWIEDZ

Co za.....

~Ant

2006-07-30 17:42:24

Co za przypadek z Ciebie JM?...okaz warty do zachowania w formalinie.
   Polska do czasów rozbiorów byÅ‚a wielonarodowoÅ›ciowa już choćby z uwagi na tereny jakie zajmowaÅ‚a. Nie mogÅ‚o być inaczej majÄ…c tereny od morza do morza. Zawsze też byliÅ›my nad miarÄ™ tolerancyjnym narodem i Ty jesteÅ› tego dowodem.

Nie bÄ™dÄ™ Ci pisaÅ‚ o procesach kulturowych ale na jeden fakt warto Tobie zwrócić uwagÄ™, który może co nieco wyjaÅ›ni problem .
   Podajesz siÄ™ za BiaÅ‚orusina a tak naprawdÄ™ uÅ›wiadamiasz, że, wÅ›ród maÅ‚o uksztaÅ‚towanych tożsamoÅ›ci, pod wpÅ‚ywem indoktrynacji komunistycznej zdążyÅ‚a siÄ™ uksztaÅ‚tować już nowa nacja ... KOMUCHY. To tacy ludzie wychowani na ideologii marksistowskiej z hasÅ‚ami internacjonalizmu.
   Ty jesteÅ› tego dobitnym przykÅ‚adem.. Wyprany ideologicznymi komunaÅ‚ami, nie jest w stanie uszanować wszelkich innych wartoÅ›ci,,, nawet ludzi wÅ›ród których żyjesz.

Warto nie zapominać o procesach indoktrynacji komunistycznej
   Na ludziach z nizin spoÅ‚ecznych i nie utożsamiajÄ…cych siÄ™ z PolskÄ… budowano system nadzoru i zniewolenia nad Narodem Polskim. Ten mechanizm po części przetrwaÅ‚ do dzisiaj i trwa o zgrozo nadal, czego dobitnym przykÅ‚adem mogÄ… być media. Obecnie też ,,tÄ™pi jak but,, dziaÅ‚acze i wierni ,,towarzysze,, partyjni sÄ… wciÄ…gani w struktury pozostaÅ‚e po byÅ‚ym systemie. To Å›wietnie do tej pory dziaÅ‚aÅ‚o. Mamy wiÄ™c nowÄ… tożsamość ,,towarzyszy,, w których przetrwaÅ‚a pogarda i nienawiść do ,,polskoÅ›ci,, i kultywowana jest ,,ideologia mas,, ... unifikacja tożsamoÅ›ci i degradowanie tradycyjnych wartoÅ›ci. O tym jednak już wielokrotnie na forum pisaliÅ›my.

W Polsce nie od dzisiaj pisana jest nowa historia. MaÅ‚o ma wspólnego z naukÄ… ale Å›wietnie zdaje egzamin propagandowy. Zazwyczaj czyniÄ… to gazety typu GW, Przekrój, Rzeczpospolita .... itd. TreÅ›ci przemycane sÄ… najczęściej jako przypadkowe niedopowiedzenia lub /wyssane z palca/ hipotezy, które w sposobie podania przyjmujÄ… formÄ™ faktów.
   Tutaj popisaÅ‚eÅ› siÄ™ w caÅ‚ej rozciÄ…gÅ‚oÅ›ci znajomoÅ›ciÄ… takich bredni rodem z ,,Przekroju,, Podobny proces już miaÅ‚ miejsce nawet w podrÄ™cznikach szkolnych ale z takiej formy szybko j zrezygnowano jako zbyt oczywistej i Å‚atwo dostrzegalnej indoktrynacji.
   Zapewne jesteÅ› też przekonany, że wszystkie wielkie wynalazki na Å›wiecie dokonali Rosjanie, rosyjscy Å»ydzi lub komuniÅ›ci?
   To nie żart. .Takie podrÄ™czniki powstawaÅ‚y za Bieruta a wiÄ™c i masz podstawy by tak twierdzić. Prawdziwe np. nazwisko Edisona to Wania Edisonowicz i jest tam wiele, wiele innych faktów o których ludzie nie mielii wczeÅ›niej pojÄ™cia. Może dziÄ™ki Tobie ożyjÄ… na nowo? :)

WracajÄ…c do Ciebie:
   od kiedy pojawiÅ‚eÅ› siÄ™ na forum zdumiewasz bezkrytycznym tÄ™pactwem gÅ‚oszonym tonem bufona. Co ciekawe, ludzi odsyÅ‚asz ponownie do ,,podstawówki,, ... hehehehe.. dlaczego tam? Projekcja?
   Już nie pierwszy raz stwierdzam, że za komuny musiaÅ‚eÅ› przechodzić nie jedno szkolenie ideologiczne i chyba na tym opiera siÄ™ jedynie Twoja edukacja.. Åšwiadczy o tym sÅ‚ownictwo, gÅ‚oszone poglÄ…dy, stosunek do narodu w którym żyjesz jak i ubóstwo szerszej wiedzy.... a także fakt, czym obecnie siÄ™ zajmujesz.
   Dla mnie, to chciaÅ‚bym dobitnie podkreÅ›lić, masz mentalność faÅ‚szywego UB-EKA lub SB-EKA na sÅ‚użbie byÅ‚ej ideologii . Na takie wyrażenia opinii nie pozwalam sobie bezpodstawnie. Każdy, kto przeÅ›ledzi Twoje wypowiedzi od poczÄ…tku i ma odrobinÄ™ inteligencji bÄ™dzie wiedziaÅ‚, że daÅ‚eÅ› ku temu mocne podstawy.

Na zakoÅ„czenie.
   Może niedawno miaÅ‚eÅ› jakiÅ› skromny zakres wÅ‚adzy nadzorcy gminnego, ale zważ, że sytuacja siÄ™ zmienia i Twój stosunek do Polaków, jako narodu, jest mocno ograniczony i anachroniczny.
   UÅ›wiadamiasz jedynie po Twoich wypowiedziach, że powstaÅ‚a nowa, internacjonalistyczna nacja ,, komuchów,, z zachowanymi aspiracjami nadzorców / tym wiÄ™kszymi im bardziej tÄ™py osobnik/. W tym kontekÅ›cie z BiaÅ‚orusinami też nie masz nic wspólnego.
   JesteÅ› dla mnie butnym i bufonowatym ,,komuchem,,.. chorÄ… tkankÄ… po byÅ‚ym systemie.

ODPOWIEDZ

PS

~Ant

2006-07-30 18:06:20

Coś mi się wydaje JM, że mimo wszystko mocno Ciebie przeceniam.
   Obecnie, poznajÄ…c lepiej TwojÄ… ,,miarÄ™,, zaczynam sÄ…dzić, że byÅ‚eÅ› zwykÅ‚ym ORMOwcem
   :)
   Nie żartujÄ™

ODPOWIEDZ

do Ant

~Dania

2006-07-30 22:11:49

Po komentarzach J.M. strach być Polakiem...

ODPOWIEDZ

Biorąć pod uwagę mój wiek

~J.M.

2006-07-30 23:29:53

to w ORMO musiałbym służyć jako sześciolatek(tyle lat miałem gdy rozwiązano tę organizację). Ubawiłem się. Prawda jest taka Ant że jesteś tolerancyjny, zgodny z mieszanką kumlturową, ale tylko pod warunkiem że to jest mieszanka kulturowa która ma takie samo zdanie jak ty. I cokolwiek byś nie pisał to co raz bardziej z ciebie wychodzi nie omylny Ant-cie. Więc wykreś ze swego słownika, słowa, obiektywny, tolerancyjny itp, bo taki nie jesteś i nie będziesz. Taka zaściankowa mentalność, skoro mi się wydaje że myślę dobrze to wszyscy inni muszą myśleć źle;) Nie sądze byś mógł pochwalic jakimiś szczególnymi osiągnięciami w życiu i tak już zostanie. Do końca będziesz oskarżał innych o to ze jest jak jest i wytykał im najgorsze by udowodnić że swą twoimi wrogami. Sam jesteś swoim wrogiem, tak jak i mój teść odkąd zaczął słuchać RM. Zero kontaktu z rzeczywistością. Mając taki przykład doskonale was rozumiem i pobłażam waszemu zachowaniu frustratów. Miłego dnia życzę.

ODPOWIEDZ

JM

~Ant

2006-07-31 03:36:33

Postaraj się być w temacie
   Może po prostu rozbudowanych wypowiedzi nie ogarniasz? Nie ogarniasz też caÅ‚oÅ›ci? Co do mnie i mich speÅ‚nieÅ„ byÅ‚byÅ› bardzo zaskoczony choć z kasÄ… bywa obecnie krucho.
   Do potwierdzenia poczucia wÅ‚asnej wartoÅ›ci nie jest ona konieczna ... uwierz :)
    PoznaliÅ›my siÄ™ już trochÄ™ na foruma z podobnymi Tobie też miaÅ‚em do czynienia.
   Mimo wszystko Twój bezkrytycyzm wydaje mi siÄ™ kuriozalny a Twoje silenie siÄ™ na protekcyjny ton wprawia mnie w zażenowanie. LitoÅ›ci!!!!

ODPOWIEDZ

PS

~Ant

2006-07-31 03:52:53

Nie wiem kiedy wg Ciebie rozwiązano ORMO ale jak widać nie załapałeś się. :)
   No cóż, Twój system wartoÅ›ci mówi jednak w czym siÄ™ wychowaÅ‚eÅ›.

ODPOWIEDZ

Jeszcze

~Ant

2006-07-31 06:14:01

Skoro nie załapałeś: ORMO określa poziom na którym można Cię umieścić.

ODPOWIEDZ

~Ant

2006-07-31 13:15:59

-No proszę, a ja podejrzewałem już Ciebie o uwiąd starczy.:) Serdecznie współczuję. :)
   Postaraj siÄ™ zachować umiar Internet nie musi być do pie...nia.
   PS
   Jak sÄ…dzÄ™, BiaÅ‚orusinom też nie przysparzasz chwaÅ‚y :)

ODPOWIEDZ

dokładnie o to idzie!

~ojropejczyk

2006-09-22 03:16:45

oto logiczne uzasadnienie absurdalnej na pozór inicjatywy ustawodawczej . Wdrożenia ustawy, której funcjonowanie służyć ma określonej tej samej grupie, tak jak wieszośc z dotąd uchwalonych przeciw polskiemu spłeczeństwu na Wiejskiej ,,dziwnych' i absurdalnych z pozoru bubli legislacyjnych. Już po tej inicjatywie widać u kogo w kieszni siedzi von Tusck i jego platformersi .

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê