Komentarze do artyku³u: Chocholi taniec for ever
Williamie!
~ROSOMAK_Navy SEAL
2006-09-10 06:33:18
Williamie! ROSOMAK_Navy SEAL 12.09.2006r. 09:41
Czy zetknąłeś się,w wojsku z nazwiskiem Barclay???To nazwisko brata mej Mamy,który był w Armi Andersa,a po wojnie w Siłach Królewskich.Stacjonował na Malajach i Honkongu.Zginął w katastrofie na lotnisku w Bengazi-1962r podczas inspekcji wojsk.Mam zdjęcia jak uczestniczy w poczcie sztandarowym Sił Królewskich podczas koronacji Królowej Elżbiety II.Chodzi mi i Jego dwu synów z którymi od śmierci Wuja utraciliśmy kontakt,ponieważ Jego żona była rodowitą angielką.Mieli na imie Czars jak Wuj i William,pierwszy jest w moim wieku 56 drugi młodszy.Obaj podobno służyli w armii i mieszkali w Londynie.My teraz prowadzimy sprawę spadkową w Londynie po inne cioci/sprzedaż domu/,próbowałem ich odnależć przez Red Cross,lecz się,nie udało.Przeczytaj mój tekst poniżej-scorpion....czyż nie mam racji?
Re:William
~ROSOMAK_Navy SEAL
2006-09-11 03:14:17
Serdeczne dzięki.Polecam Ci stronę www.Tezeusz.Wywiad z ks.Zalewskim.Przeczytaj i podziel się,ze mną opinią na temat tego wywiadu.Pozdrawiam.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.