Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Williamie!

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Chocholi taniec for ever

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Williamie!

~ROSOMAK_Navy SEAL

2006-09-10 06:33:18

Williamie! ROSOMAK_Navy SEAL 12.09.2006r. 09:41
   Czy zetknÄ…Å‚eÅ› siÄ™,w wojsku z nazwiskiem Barclay???To nazwisko brata mej Mamy,który byÅ‚ w Armi Andersa,a po wojnie w SiÅ‚ach Królewskich.StacjonowaÅ‚ na Malajach i Honkongu.ZginÄ…Å‚ w katastrofie na lotnisku w Bengazi-1962r podczas inspekcji wojsk.Mam zdjÄ™cia jak uczestniczy w poczcie sztandarowym SiÅ‚ Królewskich podczas koronacji Królowej Elżbiety II.Chodzi mi i Jego dwu synów z którymi od Å›mierci Wuja utraciliÅ›my kontakt,ponieważ Jego żona byÅ‚a rodowitÄ… angielkÄ….Mieli na imie Czars jak Wuj i William,pierwszy jest w moim wieku 56 drugi mÅ‚odszy.Obaj podobno sÅ‚użyli w armii i mieszkali w Londynie.My teraz prowadzimy sprawÄ™ spadkowÄ… w Londynie po inne cioci/sprzedaż domu/,próbowaÅ‚em ich odnależć przez Red Cross,lecz siÄ™,nie udaÅ‚o.Przeczytaj mój tekst poniżej-scorpion....czyż nie mam racji?

ODPOWIEDZ

Re:William

~ROSOMAK_Navy SEAL

2006-09-11 03:14:17

Serdeczne dzięki.Polecam Ci stronę www.Tezeusz.Wywiad z ks.Zalewskim.Przeczytaj i podziel się,ze mną opinią na temat tego wywiadu.Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê