Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: nemo! ten tekst zdjęto!

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Rzeczypospolita wekslowa

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

nemo! ten tekst zdjęto!

~ROSOMAK_Navy SEAL

2006-09-26 10:35:55

Zadłużenie Skarbu Państwa nr 7/2006
   Na koniec lipca 2006 roku zadÅ‚użenie Skarbu PaÅ„stwa (SP) wyniosÅ‚o 475.926,4 mln zÅ‚ (tj. ok. 121,0 mld EUR lub ok. 154,4 mld USD - w przeliczeniu po kursach z dnia 31 lipca 2006r.: 1EUR = 3,9321 PLN, 1USD = 3,0831 PLN). W porównaniu z koÅ„cem czerwca 2006 roku zadÅ‚użenie to spadÅ‚o o 1.065,3 mln zÅ‚, tj. o 0,2%.
   Poniżej caÅ‚a publikacja w formacie pdf. (Kolejny numer ukaże siÄ™ 20 października 2006 r.)
   ZadÅ‚użenie Sektora Finansów Publicznych - I kw 2006 PaÅ„stwowy DÅ‚ug Publiczny (PDP) na koniec marca 2006 r. wyniósÅ‚ 491.766,6 mln zÅ‚. Na kwotÄ™ zadÅ‚użenia sektora finansów publicznych po wyeliminowaniu przepÅ‚ywów finansowych pomiÄ™dzy podmiotami należącymi do tego sektora (tj. po konsolidacji) zÅ‚ożyÅ‚o siÄ™:
   * zadÅ‚użenie sektora rzÄ…dowego 472.411,0 mln zÅ‚ (96,1% dÅ‚ugu ogółem);
   * zadÅ‚użenie sektora samorzÄ…dowego 19.355,5 mln zÅ‚ (3,9% dÅ‚ugu ogółem).
   W pierwszym kwartale 2006 roku zadÅ‚użenie sektora finansów publicznych po konsolidacji wzrosÅ‚o o 24.030,0 mln zÅ‚, tj. o 5,1%.-A wiÄ™c daje to razem suma sumarum 967.692.7 miliardów zÅ‚.+ przyszÅ‚oroczny deficyt ponad 30mld zÅ‚ = 1 bilion zÅ‚.Sytuacja gorsza niż na WÄ™grzech po rzÄ…dak naszego lewactwa,różnych odcieni.To kukuÅ‚cze jajo odziedziczyÅ‚ PiS,zadÅ‚użenie na pokolenia beż szans na spÅ‚atÄ™,poprostu Bankructwo kraju.PO-/dawne UW,KLD i inne poczwary/,SLD no i PSL z Pawlakiem na czela i tym drugim,SO także majÄ… w tym udziaÅ‚.A caÅ‚ym szefem jest Bucholtz i Stolzman tego zadÅ‚użenia.Teraz przewrotnie obwiniajÄ… PiS i LPR.Lewactwo najlepsze jest jako dodatek do asfaltu,wychodzi czerwony tartan,to wszystko pisaÅ‚em do PiS-u,dostaÅ‚em odpowiedz,że moje poglÄ…dy sÄ… pilnie rozważane ,ceniÄ… mnie za mojÄ… postawÄ™,część bÄ™dzie niebawem wdrożona.Lewactwo na latarnie,to Naród powinien zrobić jak najprÄ™dzej,niema innego wyjÅ›cia dla dobra i ocalenia Polski.A żydostwo na golasa wyeksportować z ich parchatym pomiotem do ojczyzne-Israela,tÄ… spuÅ›ciznÄ™ po spermie nkwdzistów,czerwonoarmiejcach i kaÅ‚mukach.Polacy obudżcie siÄ™,puki nie jest za póżno,wywieszajcie tÄ™ zydobolszevickÄ…,przechrzczonÄ… teraz na jewropejsów i jej pomiot,dla dobra Polski.

ODPOWIEDZ

Witaj Rosomak

~nomad

2006-09-26 11:17:10

Widziałem Twój komentarz na onecie, w chwili gdy go czytałem były 22 odpowiedzi w tym może 2 popierające Cię. Szczerze mowiąc, zdziwiłem się, że moderatorzy go przepuścili ale jak widać nie na długo. Rosomak pisz więcej. Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

portale WP i onet to

~antykomuch

2006-09-26 11:25:43

smieci jewropejsato-szbabskie tuby obcych interesow !

ODPOWIEDZ

x

~urzędnik

2006-09-26 13:12:58

967.692.7 miliardów zł to suma z sufitu.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê