Komentarze do artyku³u: Przewrót = powrót?
wlasnie janina
~antykomuch
2006-09-27 09:38:23
paradziadowska atakuje w zydomedii oboz patryjotyczny ! salon sie wsciekl bo koryto zaczynalo sie konczyc...!
ODPOWIEDZzMASONOwany atak na państwo
~tag7
2006-09-27 11:02:49
dziÅ› rano w Tok radio: „czy powinniÅ›my sprowadzić polityków z zagranicy?” Histeria!!! czy naród to kupi? Pewnie to możliwe, ale myÅ›lÄ™, że nasze spoÅ‚eczeÅ„stwo już jest „przetrenowane” propagandÄ… i manipulacjÄ…. Jest obojÄ™tne.
Nie chce reagować podręcznikowo. Nie boi się. Nie ufa. Polska jednak potrafi być nieprzewidywalna.
Nie ufam Kaczorom. Sikorski jako minister obrony to hańba i zdrada. Powtarzanie za USA imperialistycznych kłamstw i popieranie zbrodni jest takim samym kurestwem. Nasz wolontariat w budowaniu wielkiego imperium przeraża mnie i zawstydza. Jesteśmy darmową dziwką syjonistów i producentów bomb kasetonowych.
Chciałbym moc uważać się za chrześcijanina, chociaż w kościele zamieszkał diabeł.
Na szczęście to nie Jezus kazał dawać na tacę, modlić się do swojej matki w budynkach ze szpiczastym dachem i we wszystkim słuchać pana w sukience. O ile mi wiadomo, mówił inaczej.
Parę dni temu Węgry. Jakieś nagranie. Okazuje się, że politycy kłamią dla władzy i pieniędzy (ja wiedziałem o tym od zawsze - czy ktoś nie wiedział?)
Teraz Polska. Jakieś nagranie. Okazuje się, że politycy potrafią zdradzić dla władzy i pieniędzy. (czy to jakaś nowość? - dla mnie żadna). Poza tym wogóle rozmawiają, i to, co najgorsze, z innymi politykami, z innych partii. Media WYJĄ (!!!!) zgodnym skowytem.
(ten pokój w sejmowym hotelu za nasze pieniądze też nic specjalnego, dwóch głupków z TVN mogłoby znaleźć sobie kogoś od budowania dramaturgii). Słowem prowokacja nędzna i marnie wykonana. Adam M z pewnej gazety nagrał kiedyś ciekawsze rzeczy.
Czy ludzie to kupią? Uwierzą, że jeden rząd światowy rozwiąże takie problemy?
Po malutku diabeł posuwa się naprzód. Ma już mało czasu. Wie, że przegra, ale się nie poddaje. Tym silniej atakuje.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.