Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: wlasnie janina

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Przewrót = powrót?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

wlasnie janina

~antykomuch

2006-09-27 09:38:23

paradziadowska atakuje w zydomedii oboz patryjotyczny ! salon sie wsciekl bo koryto zaczynalo sie konczyc...!

ODPOWIEDZ

zMASONOwany atak na państwo

~tag7

2006-09-27 11:02:49

dziÅ› rano w Tok radio: „czy powinniÅ›my sprowadzić polityków z zagranicy?” Histeria!!! czy naród to kupi? Pewnie to możliwe, ale myÅ›lÄ™, że nasze spoÅ‚eczeÅ„stwo już jest „przetrenowane” propagandÄ… i manipulacjÄ…. Jest obojÄ™tne.

Nie chce reagować podrÄ™cznikowo. Nie boi siÄ™. Nie ufa. Polska jednak potrafi być nieprzewidywalna.

Nie ufam Kaczorom. Sikorski jako minister obrony to haÅ„ba i zdrada. Powtarzanie za USA imperialistycznych kÅ‚amstw i popieranie zbrodni jest takim samym kurestwem. Nasz wolontariat w budowaniu wielkiego imperium przeraża mnie i zawstydza. JesteÅ›my darmowÄ… dziwkÄ… syjonistów i producentów bomb kasetonowych.

ChciaÅ‚bym moc uważać siÄ™ za chrzeÅ›cijanina, chociaż w koÅ›ciele zamieszkaÅ‚ diabeÅ‚.
   Na szczęście to nie Jezus kazaÅ‚ dawać na tacÄ™, modlić siÄ™ do swojej matki w budynkach ze szpiczastym dachem i we wszystkim sÅ‚uchać pana w sukience. O ile mi wiadomo, mówiÅ‚ inaczej.

ParÄ™ dni temu WÄ™gry. JakieÅ› nagranie. Okazuje siÄ™, że politycy kÅ‚amiÄ… dla wÅ‚adzy i pieniÄ™dzy (ja wiedziaÅ‚em o tym od zawsze - czy ktoÅ› nie wiedziaÅ‚?)

Teraz Polska. JakieÅ› nagranie. Okazuje siÄ™, że politycy potrafiÄ… zdradzić dla wÅ‚adzy i pieniÄ™dzy. (czy to jakaÅ› nowość? - dla mnie żadna). Poza tym wogóle rozmawiajÄ…, i to, co najgorsze, z innymi politykami, z innych partii. Media WYJÄ„ (!!!!) zgodnym skowytem.

(ten pokój w sejmowym hotelu za nasze pieniÄ…dze też nic specjalnego, dwóch gÅ‚upków z TVN mogÅ‚oby znaleźć sobie kogoÅ› od budowania dramaturgii). SÅ‚owem prowokacja nÄ™dzna i marnie wykonana. Adam M z pewnej gazety nagraÅ‚ kiedyÅ› ciekawsze rzeczy.

Czy ludzie to kupiÄ…? UwierzÄ…, że jeden rzÄ…d Å›wiatowy rozwiąże takie problemy?
   Po malutku diabeÅ‚ posuwa siÄ™ naprzód. Ma już maÅ‚o czasu. Wie, że przegra, ale siÄ™ nie poddaje. Tym silniej atakuje.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê