Komentarze do artyku³u: Adwokat - zawód dziedziczny
o Macierewiczu
~szczery
2006-10-06 00:38:37
słuchałem z uwagą tego pana, i tyle powiem że najwyzej 1/3 jego wypowiedzi jest wiarygodna i poparte dowodami reszta to umiejętnie podana pustosłowie, miemalże beletrystyka z książek szpiegowskich,żadnych rewelacji oprócz tego o czym było wiadomo od lat. Jestem niemalże pewien że najcenniejsze źródła osobowe już dawno zostały wyprowadzone z jakiejkolwiek ewidencji i uśpione ,to co zostało to odpadki,i nie potrzebny chłam na którym próbuje się dziś robić politykę. To, że agentura działająca na rzecz PRL była szkolona przez sowieckie służby, to chyba oczywiste, bo gdzie miała się szkolić, w USA?! Nie jest żadnym odkryciem fakt, że Ci nieboszczycy faktyczni i polityczni byli szkoleni w ZSRR. To wiem i bez Pana. W byłej RFN pracowali i nosili mundury niemieckie Amerykanie. To się nazywa strefy wpływów i zapewne dziś nie brak u nas agentów CIA. Zamiast uświadamiać nas w rzeczach oczywistych niech ktoś wreszcie wykażę konkretnie jakie to czyny tych ludzi (szkolonych w GRU) są dla Polski szkodliwe bo inaczej całe te śledztwo to marnowanie czasu i pieniedzy podatników. Udowodnienie oczywistej rzeczy że prosowiecki służby szkoliły się u sowietów jest osiągnięciem conajmniej śmiesznym. Czekam niecieprliwie na raport z likiwdacji WSI, a niestety, po docierających do nas przeciekach i wywiadach udzielanych przez Macierewicza zaczynam bać się ze będzie to tylko koleiny niewypał, pełen gdybań i pomówień i bez żadnych dowodów.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.