Komentarze do artykułu: Ocena dziaĹ‚alnoĹ›ci niektĂłrych ugrupowaĹ„ politycznych
w tv jeden z reporterow
~:-)))))
2006-10-09 02:17:29
donosi w sprawie korei polnocnej iz jesli w stolicy japoni lub korei polodniowej wybuchlaby bomba atomowa to gospodarka swiatowa by sie zalamala w wyniku czego my rowno mocno bysmy odczuli to gospodarcze zalamanie... nic prawdziwego ! z nasza bieda i wyniszczeniem spoleczenstwa nic gorszego by nas nie spotkalo... jestesmy na dnie gospodarczym i zaden koniec siata gospodarczego nie wplynie na nasza tragedie spoleczna...!
ODPOWIEDZkto jest na dnie?
~Dibok
2006-10-09 02:32:37
a nie slyszales o gosciach(w Polsce!) zarabiajacych po 4000zl/godz ?To im by sie grunt spod nog usunal ....
ODPOWIEDZTaaa, no to błysnąłeś
~......
2006-10-09 03:13:31
Wystarczy że, z powodu możliwości wybuchu wojny atomowej zostaną wprowadzone przez mające swoje interesy na dalekim wschodzie USA i Rosję, ograniczenia na ropę, energię elektryczną i gaz. Skoczą do góry ceny wszystkiego, zostanie ograniczone zużycie prądu. Będziesz siedział przy łuczywie i gryzł surowe ziemniaki. Może wtedy pojmiesz jak połączona jest ze sobą światowa gospodarka i że nasza dotykająca dna gospodarka zapadnie się w muł. A tak w ogóle to śmieszą mnie tacy jak ty, taką mamy biedę, tak źle, a kurna na Internet i komputer nie skąpisz;)
ODPOWIEDZnie skumaliscie...
~:-)))))
2006-10-09 03:42:09
mowa byla o wybuchu w jednym z tych stolic jednej bomby a nie otwatym konflikcie atomowym...
ODPOWIEDZja tam nigdzie
~internauta
2006-10-09 04:12:33
nie jezdze, nie uzywam benzyny, mam powylanczane swiatlo (tylko komputer i internet) a gazu uzywam malutko bo jestem biedny wiec nie rzutuje na mnie zadne zalamanie gospodarki swiatowej...! niech sie gospodarka psuje dla mnie juz gorzej byc nie moze...!
internauta bezrobotny
jeĹĽeli ktoĹ› nie zdaje sobie
~..........
2006-10-09 04:50:43
sprawy z tego ze wybuch bomby atmowej w jakimkolwiek mieście na swiecie doprowadzi do zaognienia sytuacji na świecie to musi być strasznym cepem.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.