Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Ech......

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Demokracja Tuska

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Ech......

~Ant

2006-10-13 13:18:45

Wszedłem po czasie na forum i brak mi tu Furmana, Obiektywa, Alternatywa, Olo i innych.Nawet zatęskniłem za Antiklerusem. Żyjecie?!!!!
   Mam nadziejÄ™, że nie ulegliÅ›cie zwÄ…tpeniu?

ODPOWIEDZ

PS

~Ant

2006-10-13 13:25:01

Qpa, mam nadzieję, że nie splajtowałeś i i nie wykastrowano Cię z ikry. :)

ODPOWIEDZ

wszyscy sÄ… ! tylko

~:-)

2006-10-13 14:05:05

albo zmienili nicki albo sÄ… rzadziej..

ODPOWIEDZ

:)

~Ant

2006-10-13 14:53:03

Może na niejasne mechanizmy konspiracja to dobry pomysł. Schodzimy do ,,podziemia,,?

ODPOWIEDZ

Witaj Ant

~qPA!

2006-10-14 00:11:14

I jestem i nie zmieniÅ‚em nicka, i nawet nie splajtowaÅ‚em. Tylko rzadko mam ostatnio ochotÄ™ coÅ› napisać. WiÄ™kszość postów tu teraz zamieszczanych wyglÄ…dajÄ… jak monologi którym można tylko przytakiwać, każde inne zdanie niż piszÄ…cego skazuje ciÄ™ na bycie „spermÄ… żydokomuny”. Czytam artykuÅ‚y i wychodzÄ™, szkoda że wiÄ™kszość wpisujÄ…cych siÄ™ tego nie robi i rzadko komentujÄ… treść pod którÄ… utrwalajÄ… swe zÅ‚ote myÅ›li.

ODPOWIEDZ

Do qPA

~H

2006-10-14 03:45:24

A co myślisz że na innych forach cię nikt nie opluje? To nie ma znaczneia,zawsze różne posty piszą różni ludzie,nie można uogólniać.Ja się mogę z tobą nie zgadzać,ale trafi się ktoś komu przypasuje twój artykół i chociażby dla tego warto wygłaszać swoje poglądy,a zaręczam Cię że nie każdy nazwie Cię spermą żydobolszewii.Doceń to że tu nie ma cenzury,możesz pisać co chcesz i jeśli chcesz sprowokować jakieś ciekawe dyskusje - to sam napisz jakiś ciekawy post.Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

H

~qPA!

2006-10-14 07:08:46

Piszesz o wyrażaniu zdania i dyskusji, ale problem w tym że wiÄ™kszość z was wcale nie chce dyskutować jeżeli coÅ› jest inne niż przedstawiacie samemu. Po co wiÄ™c tracić siłę na argumentacjÄ™. Gdyby jeszcze ktoÅ›, przynajmniej, zechciaÅ‚ pokusić siÄ™ o przedstawienie konkretnych przeciw argumentów, a tutaj wszystko zaczyna siÄ™ i koÅ„czy na bluzgach. Z Antem starliÅ›my siÄ™ wielokrotnie, ale dziÄ™ki temu ze jeden chciaÅ‚ czytać drugiego i coÅ› mu przekazać samemu stajÄ…c siÄ™ go zrozumieć w koÅ„cu doszliÅ›my do tego że przy nieco innym spojrzeniu na Å›wiat cele mamy takie same. Chcesz spróbować, bardzo proszÄ™. DziÅ› pod artykuÅ‚em emeryta wpisaÅ‚eÅ› siÄ™ „nic dodać, nic ująć” a wiesz co ja bym napisaÅ‚? Å»e w każdym normalnym kraju rzÄ…d dba o tych najbogatszych zapewniajÄ…c im możliwość zdobywania jeszcze wiÄ™kszego bogactwa. Paradoks? Nie. Zwyczajna rzecz. Å»eby ci co nie majÄ… gÅ‚owy do interesów, albo szczęścia, mieli u kogo pracować to tych co majÄ… gÅ‚owÄ™ do interesów i szczęście trzeba zachÄ™cić do inwestowania i tworzenia miejsc prac. Jak bÄ™dÄ… miejsca pracy i ludzie bÄ™dÄ… zarabiać pieniÄ…dze, bÄ™dÄ… też pÅ‚acić podatki, ubezpieczenia, bÄ™dÄ… w budżecie Å›rodki na podwyżki emerytur. Tak dziaÅ‚a wolnorynkowa ekonomia. OczywiÅ›cie to tylko jedno spojrzenie na sprawÄ™, bo wiem doskonale ze wiÄ™kszość tych którzy dziÅ› sÄ… na szczycie polskiej listy najbogatszych majÄ… swoje majÄ…tki z kradzieży i oszustw na wyprzedaży Polski. Ale to że sÄ… na wolność jest wina nieporadnego i skorumpowanego wymiaru sprawiedliwoÅ›ci a nie tych którzy chcieliby rozwijać PolskÄ… gospodarkÄ™ a brak im do tego przychylność rzÄ…du.

ODPOWIEDZ

hehehehe.... :)

~Ant

2006-10-14 10:03:31

Witam Qpa i cieszę się, że jesteś w formie. Znowu kusisz do sporu ale dzisiaj ściskam Cię bratersko. :) Na razie.
   PS
   Robisz jachty a wiÄ™c nie dawaj siÄ™ podtapiać na forum jakiÅ› oszoÅ‚omom lub poniesionym emocjami.... co i mi samemu czÄ™sto siÄ™ zdarza..
   Pozdrawiam jeszcze raz :)

ODPOWIEDZ

CieszÄ™ siÄ™ qPA

~H

2006-10-14 14:05:23

że chcesz spróbować dialogu,może mnie zle odebrałeś,wcale nie chcę tylko wymieniać wyzwisk z tymi co mają odmiene zdanie,tak naprawdę lubię spory bo dają do myślenia,ale zrozum że są też tacy,co tylko napiszą jakiś epitet na takich jak ja i (bynajmniej tak mi się wydaje) wcale nie chcą polemizować.Mniejsza z tym,napisałeś że bogate kraje ułatwiają drogę bogatym - akurat do tego nic nie mam,też jestem podobnego zdania że bogaci tworzą miejsca pracy,nie tylko bezpośrednio ale i pośrednio np.jeśli bogacz korzysta z wielu usług i kupuje wiele rzeczy to tym samym napędza koniukturę - dając innym zarobić.Jeśli chodzi o tego emeryta to uważam że taki człowiek też powienien dostać to co mu się należy.Bo dla bogatego pieniądz na siebie pracuje,a biedny pracuje na bogatego i na własny skoromny zysk.Takie jest odwieczne prawo rynku i nie spieram się z tym,lecz jeśli tak jak w naszym kraju wyprowadza się pieniądze ze skarbu państwa,a biednemu poprzez odpowiednie ustawy zabiera jeszcze z tego skromnego co miał,że ledwo wiąże koniec z końcem - o to coś tu jest nie w porządku.Pomyśl że za poprzednie rządy i ten nasz kochany Hausner wprowadziły m.in. wiek emerytalny od 65 roku życia,przy takim bezrobociu jesteś w stanie dopracować do tego wieku ciągiem?A do tego czy jesteś w stanie utrzymać rodzinę z głodowej pensji?Czy rząd ci na pewno da tą emeryturę,skoro jest niż demograficzny i młodzi wyjeżdżają za granicę - kto na nasze emerytury pózniej zapracuje? I ile onę będą warte? I tu uważam że trzeba nie głosować na PO bo będzie to kontynuacja tego - oszczędzania na najbiedniejszych.Do tego potem biorą się milionerzy jednego dnia i jednej nocy - tacy jak np. Walter,którzy to obracają milionami z naszej kieszeni,a gdzie ci drobni ciułacze?Jesteśmy biedakami wśród bogactwa,mi nie chodzi o luksusy tylko o minimum tego co jest potrzebne do normalnej egzystencji.Wiadamo że o to samo nam wszystkim chodzi,rzeczą która ewentualnie może nas poróżnić są poglądy polityczne.Jeden będzie uważał że to ta partia a drugi że to ta i tak można w kółko,ale po to jest te forum żeby się spierać i dochodzić prawdy i cieszę się że podjełeś jakiś krok w tym kierunku.Pozdrawiam!

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê