Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: mięso wyborcze

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Tuż po rozdaniu kart

POKA WSZYSTKIE WTKI

mięso wyborcze

~RRK

2006-11-12 14:53:04

Cieszę się, że moi rodacy potrafią pokazać czerwoną kartkę tym, którzy dużo ryczą a mało mleka dają.
   Polacy nie dali się przerobić na mięso wyborcze i chwała im za to!!!

ODPOWIEDZ

hmm

~paszport

2006-11-13 01:42:17

Jednak dali - o ile potrafie zrozumiec wyborców PO - w koncu propaganda TVNu i lewackich mediów ,którym bliżej do Platformy niz PiSu nie jestem w stanie wyobrazic sobie zdrowego , normalnego emocjonalnie człowieka glosujacego na lewice i żyda Borowskiego.Wybrażam sobie te hordy degeneratów , pedałów , pedofilów, zoofilów i innych wynaturzeńców , zagorzałych postkomuchów i polonofobów glosujacych na lewactwo.....ale normalny człowiek , majacy rodzine , nie jestem w stanie tego ogranać.Chyba ktoś mający glebokie uraz i uprzedzenie do wlasnego kraju i narodu może wbić nóż własnej ojczyznie glosujac na lewice.

ODPOWIEDZ

Ciekawe ile

~H

2006-11-13 07:21:57

by POkrowa dała mleka...?

ODPOWIEDZ

Proszę o rzetelną odpowiedź

~RRK

2006-11-13 10:21:04

Panowie, zadziwiacie mnie - SKĄD u licha wiecie,ze to właśnie PiS jest krową, która dużo ryczy, a mało mleka daje?
   Przecież w moim poście NIE MA O TYM ANI SŁOWA!
   Dajecie dowód, że działa zasada: UDERZ W STÓŁ, NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ!!!
   Odezwaliście się - na dodatek bezbłędnie wskazując o kogo chodzi i oczywiście atakując na oślep tego kto w/g was jest największym wrogiem PiSu.
   A może byście tak powiedzieli co w tym rządzie robi były naczelnik wydziału SPRAW WEWNĘTRZNYCH, co robi BYŁY MILICJANT Z MO, co robi sędzia, który SKAZYWAŁ OPOZYCJONISTÓW? Za co biora pieniądze, pierdząc w ministerialne stołki ludzie bez wykształcenia i bez kompetencji?
   Może byście powiedzieli DLACZEGO PiS NIE ATAKUJE PZPROWCÓW? Dlaczego ZAPRZESTAŁ UJAWNIANIA AKT Z SZAFY LESIAKA? Dlaczego do tej pory Kaczyński NIE UJAWNIŁ SWOICH AKT Z IPN? - Co takiego jest w tych dokumentach, że sie je ukrywa przed opinią publiczną i pokazuje tylko jakieś fragmenty, które niczego nie wyjaśniaja, a robia jedynie szum na dwa trzy dni, a potem sprawa przycicha i już się o niej nie mówi?

ODPOWIEDZ

Bo o tej czerwonej kartce dla

~H

2006-11-13 11:06:13

PIS mówi się w kręgach PO,stąd domysły o kogo ci chodzi.A jeśli chodzi o lustrację,to przyznaję że jestem póki co zawiedziony,w każdym razie czekam do końca kadencji,bo i tak nie ma innych partii na które warto by oddać głos.A tak w ogóle piszesz że społeczeństwo nie dało się przerobić,to skąd taki wysoki wynik PO i Gronkowca-Walcującego? Uważam że co jak co ale jeśli PO i lewactwo uzyskało taki wysoki wynik to jest to porażka naszego społeczeństwa,to jest moje zdanie.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert