Komentarze do artyku³u: Olek wskazaÅ‚
Przed chwilÄ…
~H
2006-11-24 15:45:42
czytałem na onecie artykół o tym embargo nałożonym na Polskę przez Putina i o tym jak Unia nas broni,artykół jak artykół ale jak przejżałem forum to...ręce opadają.Zastanawiam się czy my na prawdę mamy aż tak głupie społeczeństwo? Tam może jeden post był dość trzezwo napisany,a reszta to...ja nie wiem,to nawet nie było przedszkole.Mam nadzieję że to tylko cenzura onetu nie puszcza wartościowszych postów,bo inaczej to można się mocno załamać na myśl o tym jak ludzie myślą. -no comment-
ODPOWIEDZoczywiście że cenzura !
~ojo-joj
2006-11-24 16:56:33
moje posty wogóle nie przechodzą od paru lat ! banda moderatorów siedzi i dla kasy zrobi wszystko ! zresztą to są tylko polskojęzyczne portale a nie polskie !
ODPOWIEDZP.S.
~H
2006-11-24 17:57:21
Jeśli chodzi o moje posty odnośnie polityki to jeszcze ani jeden mi tam nie przeszedł,za to na inne bardziej neutralne tematy owszem,dlatego wogóle się tam nie udzielam tylko czasami zajżę z ciekawości.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.