Komentarze do artyku³u: ZmarÅ‚ Augusto Pinochet
Mam pytanie
~........
2006-12-10 22:51:36
tu na tym forum widziałem tekst osoby która podpisuje sie Rosomak, i tam ten człowiek dowodził że Pinochetii karmił rekiny komuchami i załatwił ich 100tys, jeżel dobrze pamiętam przytoczoną liczbę. Jak się to ma do powyższego tekstu i liczby ofira 3500? Rosomak mocno przesadza, czy też oficjalne dane są 20-krotnie zaniżone?
ODPOWIEDZJeżeli wszystkiemu
~Dexter
2006-12-12 13:58:49
winni są amerykanie to dlaczego jeszcze nie mówisz po rosyjsku, albo nie żyjesz w hitlerowskim gettcie-farmie narządów na przeszczepy. Jesteś typowym lewackim demagogiem. Amerykanie nas olewają, ale wychodzimy na tym lepiej niż na przyjaźni polsko-rosyjskiej. Ja im dziękuję za te niedźwiedzie przysługi będące wyrazem międzysłowiańskiej miłości. A Niemcom, kolebce socjalizmu też dziękuję za ich ciepłe(krematoryjne) gesty.
Skąd w narodzie tak doświadczonym przez historię tyle rusofili, germanofili, leawctwa i innej hołoty. Czyżby głupota była aż tak powszechna(to by tłumaczyło reelekcję kwacha wszystkich polaczków).
Pinochet - krwawy dyktator
~cyrus
2007-03-08 05:34:47
Nie wiedziałeś że na Jaruzela woałali Pinochet? toś debil albo smarkacz
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.