Komentarze do artyku³u: Koniec Saddama Husajna
kozioł ofiarny złożony na stos
~obywatel
2006-12-30 02:38:41
no i doczekaliśmy się, kozioł ofiarny został spalony na stosie. Teraz przez kilka tygodni bedziemy słyszec o normalizacji sytuacji w Iraku i zwycięstwie dobra nad złem. A tam setki ludzi dziennie jak gineły tak będą ginąć, bogu ducha winni ludzie handlujący na targowiskach i bazarach, stojący w kolejce do lekarza czy modlący się w meczetach. Ciekaw jestem ile ofiar smiertelnych tego niby pokoju w Iraku naliczyc mozna od tzw. zakonczenia wojny w Iraku. Bo coś mam wrazenie ze nie będzie sie ona zbyt wiele rózniła od liczby ofiar terroru Husajna. Tak sobie teraz pomyslałem ze media to najdoskonalsza broń masowego razenia. Husajn był tyranem a kiedy osądzenia doczekają się tacy zbrodniaże w białych rękawiczkach jak George W B. czy Władymir P.? Aż ciśnie sie na usta Gloria Victis.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.