Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: moze

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: Nielubiany Izrael

POKAŻ WSZYSTKIE WˇTKI

moze

~damian

2007-03-28 08:25:19

by tak porozsylac te badania, do izraela, usa, i walkowac przez miesiac w takim tvn, prowadzic panele dyskusyjne dlaczego tak a nie inaczej ludzkosc postrzega dane kraje.........ale chiba lobby zydowskie nie zgodziloby sie na taki temat, jestem pewien ze te badania zostana przemilczane przez wszystkie zydo - komusze media

ODPOWIEDZ

Słowo Izrael i Żyd zakazane

~obiektyw

2007-03-29 00:17:34

jeśli wyrażenia te nie są powiązane z bardzo pozytywną informacją wszystko inne wrzucane jest do wspólnego wora z napisem antysemityzm. A jeśli komuś łatka ta zostanie przyklejona jest już praktycznie po nim. Dokona tego lobby za którym stoją główne finanse światowe pozyskane na wszelkiego rodzaju lichwie i przekrętach.

ODPOWIEDZ

Bez przesady z tą łatką

~Dexter

2007-03-29 10:33:14

Stanisław Michalkiewicz bryka z tą łatką od dłuższego czasu i śmiem twierdzić że dobrze mu to robi. Jeździ sobie po świecie i publikuje co mu na wątrobie leży. Mało tego, drwi sobie z tych podchodów i prowokuje natrząsając się z michnikoidów. Ja sobie też taka łatkę przypiąłem, no może nie jestem antysemitą jako takim, ale antysyjonistą jestem szczerym i organicznym.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertę