Komentarze do artykułu: Equlibirum w USA
Wszelkie przejawy milosci to!!
~antyglobalur
2008-02-29 01:27:15
Czysty antysemityzm lub jak kto woli teroryzm !!Jakie to proste i zrozumiale w obecnym czasie wladzy koszernego belzebuba
ODPOWIEDZSwiat bez milosci i uczuc
~Bogda
2008-03-21 11:00:09
Czy do tego dazymy-on juz jest,od paru deceni mlode pokolenia wchlanialy to wszystko co jest zle,niezdrowe,media serwoje im filmy brutalne,przemoc,chory sex,milosc piekna zostala totalnie spaczona,nie ma uczuc-sex i przemoc dominuje.Trzeba jak najszybciej reagowac i przeciwstawiac sie zlu,i leczyc juz skazone mlode spoleczenstwo/oby nie za pozno/.Jestem za cenzura w mediach takich jak Telewizja ,kino i nie ktore szmatlawce,to wszystko niestety deprawoje mlode pokolenie.Pozdrawiam.Bogda.
ODPOWIEDZzrozum
~slodkie slowka
2009-07-27 15:34:51
uczucia jak kazdy wie moga ranic jak rowniez uszczesliwiac i z powodu rosnacej ilosci ludnosci ludzkie ucza sie kontrolowania uczuc z bardzo prostego i bardzo naturalnego powodu ktorym jest samoobrona. To stwarza problemy w innych sytuacjach wymagajacych okazania uczuc w celu dalszego (zdrowego) rozwoju zwiazku pomiedzy dwoma+ osobami. Jesli ktos nie potrafi kontrolowac swych uczyc w okreslonym wieku (ten wiek jest coraz nizszy) staje sie latwa ofiara spoleczenstwa lub osoby chetnie wykozystywujacej sytuacje co moze skanczyc sie tragicznie dla jednostki zbyt pozno pojmujacej potrzebe kontrolowania uczuc. Wracajac do powyzszego artykulu wydaje mi sie, ze osoby sprawujace odpowiedzialnosc nad opisanymi uczniami wyprzedzaja nasz czas o pare setek lat badz jest to tylko jedna osoba bedaca w pewien sposob uposledzona (chyba wiecie co mam na mysli) ktora po prostu zazdrosci zachowania bedacego czystym okazaniem zaufania i przywiazania roznych osobnikow nieobawiajacych sie odrzucenia bac jakich kolwiek nieprzyjemnoscie z powodu okazywania uczuc do zaufanych osob. To co tu zauwazylem to byl zwykly blad nie zwracania uwagi na osoby majace prawo do wydawania osobistych pogladow. Czlowiek pokazuje swa doskonalosc przez to jaki jest oryginalny i niedoskonaly.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.