Komentarze do artykułu: PrzedsiÄ™biorstwo Holokaust
Wiadomo ,ze na ziemiach
~Wiklin
2008-09-15 12:47:38
wschodnich odebranych Polsce przez sowiety istniala potezna,ale wymordowana przz niemcow zydowska spolecznosc ,zatem mienie jej przypadlo niemcom i .... sowietom.Dzisiejsza Rosja uznawana jest za spadkobierce panstwa sowieckiego ale czy ktos slyszal o jakimkolwiek pozwie organizacji zydowskich o ktorych mowi Finkelstein , skierowanym na rece Rosji ,Bialorusi czy Ukrainy?Przy czym w przypadku tej ostatniej jej obywatele w mundurach SS czy z tryzubem na czapkach brali czynny udzial w eksterminacj Zydow! Ile drzewek w Yad va Szem maja ukraincy ?....bo Polacy maja blisko 3/4 z ogolnej ilosci drzewek tam zasadzonych ....
ODPOWIEDZLichwa, kabała, przewrotność,
~Jan
2008-09-17 05:35:11
Nienawiść do innych ludzi nie mająca żadnych granic, to tylko niekture cechy tych którzy okradają naród po narodzie, doprowadzają do upadków rządy, państwa i narody.
Synowie diabła, najwięksi mordercy wszechczasów - ŻYDZI.
Janie ,wyobraz sobie ,ze
~Wiklin
2008-09-17 13:53:48
jeden Giertych jest premierem a drugi prezydentem ....chyba juz nie musze pisac jakich poslow nastapila by w Warszawie odprawa i dlatego LPR musial pojsc do piachiu....
ODPOWIEDZWiklinie gdyby
~zielonoświątkowiec
2008-09-17 18:08:51
jeden z Giertychów był premier a drugi prezydentem ja zapewne musiałbym się z tego kraju wynieść. Nie jestem bowiem katolikiem. Co wcale nie przeszkadza mi być też patriotą i widzieć co się w tym kraju dzieje. A jednak wizja Polski tych panów skazuje mnie na banicję. Dlaczego mam więc ich popierać?
ODPOWIEDZzapewne podobnym rozumowaniem
~Wiklin
2008-09-18 09:36:13
co zielonoswiatkowiec kierowali sie pensjonariusze ...zakladow penitencjarnych bowiem w ostatnich wyborach 90% z nich glosowalo na PO ,PiS dostal cos 7% a LPR ....NIC, czyli : 0,000000!
ODPOWIEDZHA HA Wiklinie
~zielonoświątkowiec
2008-09-18 15:56:37
przedni żart, a właściwie porównanie. Ale czy aby przypadkiem nie potwierdzasz tego że się nie mylę? Przecież tacy jak Ty nie chcą takich jak ja w Waszej Polsce. Doświadczyłem tego nie raz będąc np. na zebraniu wyborczym LPR-u w Białymstoku. Jak widzisz przynajmniej próbowałem.
ODPOWIEDZDO ZIELONOŚWIĄTKOWCA
~LACHnick
2008-09-20 04:18:58
bzdury człowieku opowiadasz..nie wiem dlaczego?
Polacy to (niestety!) najbardziej tolerancyjna nacja, a katolicy to najbardziej prześladowana
grupa religijna na świecie. Zastanów się..
zielonoswiatkowcu,jezeli juz
~Wiklin
2008-09-22 11:05:33
cos potwierdzilem ,to chyba niezaprzeczalny fakt,ze LPR-u boja sie wszyscy ci ,ktorzy maja cos na sumieniu!Rzeczywiscie ,jak to juz zauwazyl moj przedmowca ,Polacy wyrozniaja sie niespotykana wsrod innych nacji tolerancja.Przykladem niech bedzie sytuacja po wyparciu Szwedow z Polski ,kiedy to za kolaboracje z najezdzca postanowiono wygnac z Polski tzw. Braci Polskich i Zydowi...Ostatecznie wygnano tych pierwszych przebaczajac Zydom.Charakterystyczne w tym wszystkim jest to ,ze nie okazano litosci etnicznym Polakom,natomiast obcych ulaskawiono.Znajdz mi taki drugi kraj ,ktory preferuje obcych przed swoimi?
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.