Dodawanie komentarza

Do tematu: To normalne redaktorku

Komentarze do artykułu: Amerykanie w Iraku rządzą się jak króle

POKAŻ WSZYSTKIE WĄTKI

To normalne redaktorku

~Dexter

2008-09-23 21:12:44

Rozczulające jest to świetoszkowate oburzenie redaktorzyny, który o wojnie w Iraku dowiaduje się zapewne z lewicujących antyamerykańskich brukowców. Nie dostrzegłem tam szczególnych popisów arogancji, to zwykła taktyka przejazdu przez strefę zagrożenia. Abrams czy Bradley jest na czele konwoju i musi torować drogę reszcie pojazdów, zatrzymanie jest śmiertelnie niebezpieczne. Przecież starają sie stwarzać jak najmniejsze zagrożenie, a jak już będzie wypadek to nie będą przecież czekać na policje i wymieniać oświadczenia, jestem pewien , że jak Arab zgłosi się po odszkodowanie to dostanie co mu się należy. Proponuje skupić się na ruskim bydle, które ostatnio zalało Gruzję i dokonać stosownych porównań. Jeżeli ktoś czegoś nie rozumie i che to kontynuować to ja chętnie wytłumaczę co sie tam działo.

ODPOWIEDZ

Oczywiście opowiedz Dexter o

~krys

2008-09-25 16:14:23

finansowaniu tych wojenek ,rewolucji kolorowych -aksamitnych,permanentnej wojnie ,próbach broni ,poligonach ,i komu to zawdzięczamy -a szczególnie jak się wybiera tych do rządzenia.

ODPOWIEDZ

maniek , w nawiazaniu do

~Wiklin

2008-09-26 15:38:00

wprowadzenia w Iraku demokracji przez wyprowadzanie z niego ....ropy!Otoz kraza sluchy ,ze w Polsce znajduje sie wiele zaslepionych odwiertow zarowno ropy jak i gazu ,a w szelfie baltyckim tez ma byc ropa....Dotychczas nie stwierdzono u nas zadnych broni masowej zaglady ,ale taka bronia moze byc np. konflikt etniczny.... a z kim nietrudno sie domyslic.Na razie niemiaszki zarezerwowaly sobie w brukseli prawo do kontroli nad wszystkimi zrodlami geotermalnymi stad taka nagonka na o.Rydzyka ,ktory chce rozpoczac w Toruniu odwierty. Naturalnie krajowi uzyteczni idioci masowo go za to potepiaja....

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertę