Komentarze do artyku³u: Amerykanie w Iraku rzÄ…dzÄ… siÄ™ jak króle
To normalne redaktorku
~Dexter
2008-09-23 21:12:44
Rozczulające jest to świetoszkowate oburzenie redaktorzyny, który o wojnie w Iraku dowiaduje się zapewne z lewicujących antyamerykańskich brukowców. Nie dostrzegłem tam szczególnych popisów arogancji, to zwykła taktyka przejazdu przez strefę zagrożenia. Abrams czy Bradley jest na czele konwoju i musi torować drogę reszcie pojazdów, zatrzymanie jest śmiertelnie niebezpieczne. Przecież starają sie stwarzać jak najmniejsze zagrożenie, a jak już będzie wypadek to nie będą przecież czekać na policje i wymieniać oświadczenia, jestem pewien , że jak Arab zgłosi się po odszkodowanie to dostanie co mu się należy. Proponuje skupić się na ruskim bydle, które ostatnio zalało Gruzję i dokonać stosownych porównań. Jeżeli ktoś czegoś nie rozumie i che to kontynuować to ja chętnie wytłumaczę co sie tam działo.
Oczywiście opowiedz Dexter o
~krys
2008-09-25 16:14:23
finansowaniu tych wojenek ,rewolucji kolorowych -aksamitnych,permanentnej wojnie ,próbach broni ,poligonach ,i komu to zawdzięczamy -a szczególnie jak się wybiera tych do rządzenia.
ODPOWIEDZmaniek , w nawiazaniu do
~Wiklin
2008-09-26 15:38:00
wprowadzenia w Iraku demokracji przez wyprowadzanie z niego ....ropy!Otoz kraza sluchy ,ze w Polsce znajduje sie wiele zaslepionych odwiertow zarowno ropy jak i gazu ,a w szelfie baltyckim tez ma byc ropa....Dotychczas nie stwierdzono u nas zadnych broni masowej zaglady ,ale taka bronia moze byc np. konflikt etniczny.... a z kim nietrudno sie domyslic.Na razie niemiaszki zarezerwowaly sobie w brukseli prawo do kontroli nad wszystkimi zrodlami geotermalnymi stad taka nagonka na o.Rydzyka ,ktory chce rozpoczac w Toruniu odwierty. Naturalnie krajowi uzyteczni idioci masowo go za to potepiaja....
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.