Komentarze do artyku³u: Pokoju w 2009 roku!
Postanowienie noworoczne
~PW
2008-12-31 10:02:23
Jak spotkam jakiegoś śmiecia z LPRu to napluję mu w ten kolaboracyjny pysk i poprawię z lacza. Ścierwojad Giertych nie zmarnuje żadnej okazji żeby pokazać jakim jest bydlęciem i degeneratem.
ODPOWIEDZTo już cie wypuścili z psychia
~krys
2008-12-31 10:18:55
tryka ? dużo za wcześnie , zgłoś się niech cie doleczą
ODPOWIEDZDo PW
~Sw Mikołaj
2008-12-31 10:22:34
Pierwej sam Bóg we własnej osobie puknie cię w tej głupi żydoMafijny łeb, że nakryjesz się
kopytami na zawsze. To będzie doskonała nauczka dla takich bydlaków jak ty.
Sw Mikołaj
~PW
2008-12-31 10:49:10
Ty śmieciu z LPRu, ty zawszona splatfusiała dziwko rusofilska. Już ten zdziadziały stary Giertych sprzedawał sie Jaruzelowi w czasach stanu wojennego, wiec synalek nie mógł być gorszy, a ty jesteś tyko małym pokręconym chujkiem i j na syfa zdechniesz kurwichuju.
ODPOWIEDZSw Mikołaj
~PW
2008-12-31 10:57:46
TY SKURWYSYNU NIE NAZYWAJ MNIE WIĘCEJ ŻYDEM.
O. Rydzyk już się kiedyś poznał na tym szmaciarzu Giertychu i więcej go do siebie nie wpuścił. Szkoda ze wtedy mi sie oczy nie otworzyły, myślałem że to tylko jakieś chwilowe nieporozumienia.
Do R.N czy mógłby Pan
~krys
2008-12-31 11:40:24
Wyprowadzić tego bydlaka z tego forum,takiemu kretynowi przysługuje inne miejsce.
ODPOWIEDZ.
~r.n.
2008-12-31 13:36:23
widocznie niektórzy przez używanie wulgaryzmów próbują się odstresować w związku z poważnymi problemami z płcią przeciwną. Powodzenia życzę i przypominam, że na forum obowiązuje kultura wypowiedzi.
ODPOWIEDZDO PW
~Mateusz
2009-01-04 20:48:22
Śmieciem i zaprzańcem jestes ty zidiociały gnoju. Giertych to prawdziwy POLAK
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.