Komentarze do artyku³u: Uran u ofiar izraelskiej napaÅ›ci w Gazie
KONIECZNIE W KONSTYTUCJI !!!
~Tadek M.
2009-01-07 19:03:26
Zagłosuję w wyborach tylko na taką partię i takiego posła który zagwarantuje mi że w Konstytucji naszego kraju znajdzie się zapis o tym że we władzach wszystkich szczebli, od rady ministrów po samorządy mogą zasiadać tylko Polacy i to tylko ze sprawdzoną do piątego pokolenia przeszłością. W innym przypadku na żadne wybory nie idę !!!!
ODPOWIEDZA kto zrobi ustawÄ™?
~obiektyw
2009-01-08 10:58:24
Jak możesz tak pisać, wszakże mamy demokrację i każdemu wolno startować. Już za sam pomysł możesz jako antydemokrata iść do kicia.
No ale jeśli jakimś cudem Cię nie zamknął to powiedz kto ma tą usawę uchwalić ???
Tadek,Giertych swoja polityka
~Wiklin
2009-01-08 12:17:55
personalna w MEN-ie udowodnil,ze nie potrzeba zadnych zmian w konstytucj!Niepewny element zostal odsuniety na 2 tor,zwolnien zabranialo istniejace prawo...Efekt byl taki ,ze w lewackich mediach rozpetal sie wsciekly jazgot a mlode eSBbeczatka z IU nie schodzily z ulic ,ciagle demonstrujac przeciwko Romanow.Glosuj wiec tylko na LPR !!!
ODPOWIEDZI bardzo dobrze
~Mieczysław Gdański
2009-01-12 19:34:56
Nie chcę żeby tacy jak Ty głosowali
ODPOWIEDZGdanski ,spokojna czacha...
~Wiklin
2009-01-14 09:09:26
glosy takich jak Tadek sa w komisjach wyborczych po prostu kasowane...podobnie jak setki tys. glosow oddanych na Ziemiach Odzyskanych na LPR ,ktore to glosy uznano za ...niewazne.B.T.W czy Adolf dalej figuruje w ksiegach Gdanska jako ...honorowy obywatel miasta?
ODPOWIEDZTo co panie Gdański ?
~Tadek M.
2009-02-03 09:18:29
Boi się pan ze tacy jak ja mogli by takich jak pan wyautować na wyborach? Naprawdę twierdzi pan że Polacy nie mogą rządzić we własnym kraju? To chyba trochę dziwne twierdzenia !!!
ODPOWIEDZDo Tadka...
~Beata
2009-04-13 08:46:50
Zgadzam siÄ™ z TobÄ…!!! Tylko PRAWDZIWI, POLACY!!!!!!!!!!!!!1
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.