Komentarze do artyku³u: Powiedz NIE cenzurze w internecie!
Zygfryd Gdeczyk
~Jacek placek
2011-04-14 00:25:37
on: 13 KwiecieÅ„ 2011 Lech Wałęsa poleci do Tunezji.Misja „grupy ojców demokracji” PAP
W dniach 28-30 kwietnia w Tunezji przebywać bÄ™dzie polska misja z byÅ‚ym prezydentem Lechem WałęsÄ… na czele – podaÅ‚o w Å›rodÄ™ Ministerstwo Spraw Zagranicznych. Celem misji jest wsparcie demokratycznych przemian w tym kraju. Wiceminister spraw zagranicznych Krzysztof Stanowski mówiÅ‚ dziennikarzom, że bÄ™dzie to misja „grupy ojców demokracji z Lechem WałęsÄ… na czele”. Weźmie w niej udziaÅ‚ okoÅ‚o 4-5 osób. Wciąż jednak – jak zaznaczyÅ‚ – trwajÄ… ustalenia w dokÅ‚adnego programu wyjazdu do Tunezji.
Stanowski zapowiedziaÅ‚, że podczas pobytu misji w tym kraju odbÄ™dÄ… siÄ™ m.in. publiczne spotkania, rozmowy z mÅ‚odzieżą. Oprócz tej inicjatywy MSZ planuje także inne dziaÅ‚ania majÄ…ce na celu wspieranie przemian demokratycznych w Tunezji, takie jak wizyty studyjne, warsztaty, czy szkolenia dotyczÄ…ce reagowania w sytuacjach kryzysowych.W marcu w Tunezji przebywaÅ‚a misja przedstawicieli resortu spraw zagranicznych i organizacji pozarzÄ…dowych; jej celem byÅ‚o nawiÄ…zanie kontaktów z przedstawicielami tamtejszych samorzÄ…dów, wÅ‚adz centralnych, oÅ›rodków uniwersyteckich. WedÅ‚ug deklaracji MSZ, wsparcie dla przemian demokratycznych na Å›wiecie jest jednym z istotnych elementów polskiej polityki zagranicznej.Kopia –
Niech kto chce ?
Kliknie w kopiÄ™.
I Wałęsie dokopie !
PO wiem, co wiem
krótko
ZapijÄ™ to, co POwiem
Janusza Palikota
osratnią Poliż Wódką
z dawnego POLMOSU
w Lublinie...
A masz Bolku UBeku
sQurvisynie @+
Gdy byłeś prezymendem
zjadłeś UBeckie papiery
I całuj ta wszyscy teraz
UBowskÄ… wtykÄ™ elektryka
w cztery... LITERY !
Chyba, że w tej Tunezji
jakiÅ› UBek TU MI ZJI ?
Jacek placek byle jaki ? Ale na wagę zwycięskiej Nike z Samo... KLAKI @ Wałęsy
14.04.2011
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.