Komentarze do artyku³u: Powiedz NIE cenzurze w internecie!
List prywatny nie osratni
~Jacek placek
2011-04-26 23:00:12
Witaj,
Dla odmiany.......
AW
Poczytałem, co mi przesłałeś samemu sobie,. Siedząc na wiochy GROBIE +
Jeśli o mnie chodzi, to oni wszyscy wisieliby mi u dupy, gdyby nie to, że nawet ten cyrk wysroczy robią z naszych PODATKÓW !@ A nie ma kto tej całej BANDY i ich KOLESI za jaja POWIESIĆ obwiesi ? Bo wcześniej albo rozpierdolili duże przedsiębiorstwa produkcyjne, w których wystarczyłby jeden nieuk i nierób w rodzaju Wałęsy albo sprzedali Zachodowi i on tam rządzi tak, jak chujowi pasuje, a do swojej centrali o tym grypsuje.
Wreszcie stocznię gdańską bezpańską rozpierdoliła im Unia Jewrejska ! Bo mur berliński dawno po cichu zwalony, a trzeba pilnować w kryzysie własnego stoczniowego BIZNESU
A to już nawet nie powtórka ? tylko CHICHOT HISTORII chichichichi...Śmichy... chichy
Zaś mnie aktualnie chce się nadal głosić na puszczy na próżno, rymowaną niedbale prawdę o obecnych parszywy czasach, choć to ma sens tylko o tyle, że prawdopodobnie czytają to dziadostwo z obowiązku służby specjalne, aby się orientować w nastrojach społecznych, a forum nosi nazwę, której też nie ma na berlińskim murze, bo to nie ściema muru też dawno nie ma:
Powiedz NIE cenzurze w internecie
Jacek pozdrawia swoim starym stylem, PO d PiS duje żaÅ‚osnÄ… caÅ‚ość w osratnich gaciach swoim badylemÂ
Jacek placek
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.