Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: List prywatny nie osratni

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Powiedz NIE cenzurze w internecie!

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

List prywatny nie osratni

~Jacek placek

2011-04-26 23:00:12

Witaj,
   Dla odmiany.......
   AW
   PoczytaÅ‚em, co mi przesÅ‚aÅ‚eÅ› samemu sobie,. SiedzÄ…c na wiochy GROBIE +

JeÅ›li o mnie chodzi, to oni wszyscy wisieliby mi u dupy, gdyby nie to, że nawet ten cyrk wysroczy robią  z naszych PODATKÓW !@ A nie ma kto tej caÅ‚ej BANDY i ich KOLESI za jaja POWIESIĆ obwiesi ? Bo wczeÅ›niej albo rozpierdolili duże przedsiÄ™biorstwa produkcyjne, w których wystarczyÅ‚by jeden nieuk i nierób w rodzaju Wałęsy albo sprzedali Zachodowi i on tam rzÄ…dzi tak, jak chujowi pasuje, a do swojej centrali o tym grypsuje.
   Wreszcie stoczniÄ™ gdaÅ„skÄ… bezpaÅ„skÄ… rozpierdoliÅ‚a im Unia Jewrejska ! Bo mur berliÅ„ski dawno po cichu zwalony, a trzeba pilnować w kryzysie wÅ‚asnego stoczniowego BIZNESU
   A to już nawet nie powtórka ? tylko CHICHOT HISTORII chichichichi...Åšmichy... chichy
   ZaÅ› mnie aktualnie chce siÄ™ nadal gÅ‚osić na puszczy na próżno, rymowanÄ… niedbale prawdÄ™ o obecnych parszywy czasach, choć to ma sens tylko o tyle, że prawdopodobnie czytają to dziadostwo z obowiÄ…zku sÅ‚użby specjalne, aby siÄ™ orientować w nastrojach spoÅ‚ecznych, a forum nosi nazwÄ™, której też nie ma na berliÅ„skim murze, bo to nie Å›ciema muru też dawno nie ma:
   Powiedz NIE cenzurze w internecie
   Jacek pozdrawia swoim starym stylem, PO d PiS duje żaÅ‚osnÄ… caÅ‚ość w osratnich gaciach swoim badylem 
   Jacek placek

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê