Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Ciut prywaty, w niej fakty

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Powiedz NIE cenzurze w internecie!

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Ciut prywaty, w niej fakty

~Jacek placek

2011-05-12 03:34:54

Zacny Romciu,
   który na wyrost siÄ™ radujesz, z przyszÅ‚ej lektury, bo jak naPiSdaÅ‚eÅ› w meilu poniżej

Roman K do mnie
   pokaż szczegóły 9.05 (2 dni temu)

Wujku, ja pierdziu... gratulujÄ™ :)
   takiej galerii na oczy dawno nie widziaÅ‚em.
   Zostawiam sobie odnoÅ›nik do poczytania na później
   Pozdrawiam Krewniak Roman

Wspomniane hasÅ‚o i potwierdzenie publikacji:
   Powiedz NIE cenzurze w internecie.

MuszÄ™ Ci nadmienić, ze owo Powiedz NIE cenzurze w internecie, wcale nie jest bez cenzury, bowiem wÅ‚aÅ›nie przed chwilÄ… nie puÅ›ciÅ‚o caÅ‚oÅ›ci zatytuÅ‚owanej Powrót do analogii gołębio solisralnej
   Być może, ze zerwÄ™ z nimi kontakt ? Ale póki co, jeszcze spróbujÄ™ im wcisnąć wÅ‚aÅ›nie to, co tu bazgrzÄ™...
   A wracajÄ…c do opublikowanych tam bazgroÅ‚, to nie sÄ… to wcale arcydzieÅ‚a, tylko rymowanki, wÅ‚aÅ›ciwie wciąż na jeden temat, nie pozbawione błędów literowych i innych, a poza tym z zaÅ‚ożenia majÄ… być zasrane, wiÄ™c wszystkie terminy, które da siÄ™ zdeformować na ten proces naturalny fizjologiczny, jako protest przeciw zgnojonej i pofajdanej wiosze czyniÄ™ w peÅ‚ni Å›wiadomie. Piza tym powtarzam ograne wÅ‚asne sformulowania, jak choćby dla przykÅ‚adu pierwsze z brzegu: oraz przez iloraz... i wiele innych.
   Tylko czasem wpada mi do Å‚ba, jakieÅ› nowe. Ostatnio wprowadzam takie: to jest proste, jak kij od miotÅ‚y... kiedy mam zamiar wyjaÅ›niać mechanizm czegoÅ› tam ?
   Å»eby CiÄ™ nie znudzić, koÅ„czÄ™ i pozdrawiam Was z BeatÄ…
   wujek
   Jacek placek

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê