Komentarze do artyku³u: Powiedz NIE cenzurze w internecie!
Jacek placek jedyny syn
~Jacek placek
2011-06-26 18:18:33
Mariana C., który latem 1942 r. poniósł wraz z grupą osób śmierć strałem w tył głowy pod Ścianą Śmierci w Obozie Zagłady Auschwitz+Birkenau, bez choćby fikcyjnego wyroku, przeżywszy w wieku 33 lat w tym 2 latach wegetacji obozowej i tylko na grobie rodzinnym, na Cmentarzu Przemienienia Pańskiego... nie wiadomo, jakiego Pana ? i w co przemienionego ? ma symboliczny napis o tym zbrodniczym fakcie
To póki co byłoby tyle...
Jak tego nie puścicie
to w Togo mi wisicie
głęboko w dole i w tyle
Komentarz został dodany!
O, Qurva ! A gdzie zapodziany ?
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną
HOTNEWS.pl plus
Baba Ryba blues,
wisi mi u dupy całkiem bezsilna
odpowiedzialność karna i syfilna
Jacek placek i... szlus
Auto korekta dla w Vatisranie
~Jacek placek
2011-06-26 18:32:55
INSEKTA i CMENTARNEJ HIENY
Quo vadis ? Z wami nie idziemy...
Jacek placek jedyny syn Mariana C., który latem 1942 r. poniósł wraz z grupą osób śmierć strałem w tył głowy pod Ścianą Śmierci w Obozie Zagłady Auschwitz+Birkenau, bez choćby fikcyjnego wyroku, przeżywszy w wieku 33 lat w tym po 2 latach wegetacji oraz męki obozowej i tylko na grobie rodzinnym, na Cmentarzu Przemienienia Pańskiego... nie wiadomo, jakiego Pana ? i w co przemienionego ? ma symboliczny napis o tym zbrodniczym fakcie
Jacek placek, który doskonałość w tym, o czym pisze... osiągnie w swoim czasie, leżąc w pozycji horyzontalnej na wyrku, z dłońmi skromnie złożonymi na tak zwanym podołku ? +
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.