Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Jednego bydlaka mniej

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Kiedy zostaÅ‚ zabity Osama Bin Laden?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Jednego bydlaka mniej

~Dexter

2011-05-05 20:37:08

Szkoda ze tylko raz, u nas znalazło by się kilkadziesiąt równie niepotrzebnych śmieci do zutylizowania.

ODPOWIEDZ

Dexter

~Lukasz92

2013-08-05 15:06:57

Nie badz naiwny jak dziecko... Osama, al-kaida, terrorym - to wszystko wymyslone przez usa i kto tego nie akceptuje jest dla mnie telewizyjnym lemingiem, ktory daje sie nabierac na ta propagande. Osama byl agenten CIA, zreszta jego rodzina jest przyjacielem rodziny busha.To samo - nie wiem jak mozna wiezyc w atak 20 talibow na wtc, za pomoca zaawansowanej technologii - laptopa i telefonow satelitarnych, ktore miazdza cala ochrone i technologie USA... Hahahahaha. USA jest jedynym swiatowym terrorysta. Przejrzyj na oczy - kto najezdza inne kraje, akurat te, ktore maja rope, a nie np afrykanskie, gdzie tez rzadza rezimy - czemu tam akurat nie wprowadzaja demokracji? Doszkalajcie sie prosze, bo czasu przed NWO jest coraz mniej...

ODPOWIEDZ

60-ciu?

~WSz

2014-01-15 08:07:21

60-ciu? Ja tam o ponad 400 slysze codziennie...

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê