Komentarze do artykułu: Victoria Coach Station - dworzec nadziei
No sens ;)
~Tasior
2008-01-27 01:30:49
Ludzie, no ja pierdziele! Jestem w Londynie od roku (wiem, ze to krotko). Nie mam zawodu, bo jestem na urlopie dziekanskim. Pracuje w restauracji- mam na reke 7,5funta/h. I mozna? Ku*wa przestancie pic ludzie i zacznijcie pracowac!
ODPOWIEDZKTO CHCE ZNAJDZIE
~aneta
2008-03-24 23:38:03
ZAADROSZCZE CI TEZ BYM TAM CHCIALA BYC MOGLABYM NAWET SPRZATAC BO JEZYKA ANGIELSKIEGO NIE ZNAM BYLAM W LONDYNIE ALE NIESTETY MNIE SIE NIE UDALO ZOSTALAM OSZUKANA NIE MIALAM W LONDYNIE ZNAJOMYCH WIC NIE MIAL MI KTO POMOZ WIEC MOSIALAM WRACAC DO DOMU CHCIALABYM BYC NA TWOIM MIEJSCU.
ODPOWIEDZ:P
~Rozsadna w Londynie
2008-11-30 00:18:41
Kolezanko jesli jedziesz bez znajomosci jezyka to jak chcesz znalezc prace? Pokazujac na migi ?
Znajomosc jezyka minimum w stopniu umozliwiajacym komunikacje to podstawa i nie wierzcie w zadne inne bajki. Chyba ze jedziecie do swojego meza/zony i macie zamiar byc na ich utrzymaniu.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.