Komentarze do artykułu: Polscy policjanci i antysemityzm
poczytaj i poszukaj wiedzy
~granus
2005-04-02 13:55:21
antysemityzm jest wygodny i latwy w uzyciu bardzo publikacyjny na tych wzorcach opieral sie tworca faszyszmu ,jednak ja mam swoje na ten temat zdanie odmienne od wiekszosci opinii.tak czy tak myslac sie tworzy rozumiejac sie buduje majac za soba ludzi tworzy sie ideologie,majac za soba reszte i bezwglednosc mamy racje i publike
moj adres
oskar1410(malpa]wp.pl
inny komp inna czcionka i brak mojej wiedzy
jestem madry mam zaplecze szukamy gniewnych myslacych inaczej
ps.policja moze byc glupia na tyle ile chce wladza policjanci sa madrzy na tyle na ile sie nie boja
zrozumienie-teoria elity intelektualnej
moje gg6912901
szukam kolegow z firmy madrych odwznych i chcacyh pomoc reszcie mniej zaradnym.
ja mam wokol siebie podobnych szukamy reszty myslacych inaczej.
mnie znaja i gnebili znam wielu podobnych i mam wiedze na ten temat.
wiem jak pomoge innym,zbedny bo glupi glupi bo tchorz jego wina bo----naraza innych i spoleczenstwo
szukam kolegow z firmy mogacych dorownac mi w slowie i mogacychmnie nauczyc jak pomoc kolegom w firmie by im nie zaszkodzic.chcialem wejsc na inny serwer niewiem jaki jest kier na warszawe
byla taka biala zszywana u dyz
ale rok to duzo
ale pamietam o39 itp i zyje mywslac ze wielu nawet jak sie gniewa na szefow nie sprzeda reszty
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.