Komentarze do artyku³u: Polacy modlÄ… siÄ™ za zmarÅ‚ego Papieża Polaka
Skoro ludzie modlÄ… siÄ™ za
~Tomek
2005-04-03 10:01:18
duszę papieża oznacza to iż nie jest Ona w Niebie,w przeciwnym razie modlitwy nie miałyby sensu.Skoro taki człowiek nie ma gwarancji iż po śmierci uzyska zbawienie cóż mogę powiedzieć ja zwykły śmiertelnik o losie mej duszy po mojej śmierci. Czy Ojciec ,który jest w Niebie dając nam Swojego Syna nie dał nam równocześnie pewności zbawienia jeśli tylko w Niego uwierzymy?Czy Ojciec w Niebie nie wiedział o potrzebie pewności w moim sercu tego czy będę zbawiony?Czy tak bardzo jest On nieczuły na moje modlitwy i wołania?
Nie ma tak łatwo!!!
~Ramzel
2005-04-05 14:46:58
Na zbawienie trzeba sobie zasłużyć!!! Nie ma tak łatwo, że ja po prostu chcę mieć pewność, że będę zbawiony a skoro już będę zbawiony, to po co mam się starać być dobrym??
ODPOWIEDZNie ma tak łatwo!!!
~Ramzel
2005-04-05 14:57:23
Na zbawienie trzeba sobie zasłużyć!!! Nie ma tak łatwo, że ja po prostu chcę mieć pewność, że będę zbawiony a skoro już będę zbawiony, to po co mam się starać być dobrym??
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.