Komentarze do artykułu: Joseph Ratzinger Benedykt 16
Benedykt 16
~Kasia
2006-05-27 04:07:42
Benedykt 16 jest inny od swojego wielkiego poprzednika. Jest mi bardzo przykro, gdy słucham ludzi, którzy cały czas porównują dzisiejszego Ojca Świętego do Jana Pawła i sugerują, że jest gorszy, mniejszy i wogule nie taki jaki powinien być. Największym urokiem ludzkiego świata, to odmienność i bogactwo charakterów ludzkich. Powinniśmy zaakceptować Benedykta 16 i dać mu największy dar, jaki możemy mu dać. Tym darem jest akceptacja i miłość. Wielką miłość, na którą z całą pewnością zasługuje. Joseph Ratzinger bardzo się stara i powinniśmy to docenić. Ja już bardzo go kocham, a ty ??? Dla mnie Ojciec Święty Benedykt jest najleprzym papieżem i celująco sobie radzi !!! Moi rodzice nie chcą mnie zabrać na pielgrzymkę papieża... Szkoda, ale nic nie dzieje się bez powodu. Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś go zobaczyć... Nie traćmy nadzieji !!!
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.