Komentarze do artyku³u: Joseph Ratzinger Benedykt 16
CAłA PRAWDA POLSKI
~GOCKO ANDRZEJ
2006-06-13 09:07:45
GOCKOW DZIATKA OJCA SYNA DLATEGO MIELISMY POLSKIEGO PAPIEZA KTORY ROBIł ZGODE I OSZCZEG SYNA WYCIERPIAłEM TEZ ALE NIE ZAłUJE DLA PAPIEZA POLSKIEGO OJCA I DZIATKA NAPRACOWAłEM SIE OD DZIECINSTWA: 2006-06-10, 18:15:09
COCKO WłADYSłAW urodził sie 1906r w GRUDKU JAGIELONSKIM w PRZEMYSłU zburzyli mu dom 1944r dostał komunalne jak dziadek umarł 1975r to rodzinom gockow zburzyli domy i wybudowali policje iteraz zarabiają na Gockach terenach bo wynajmują a Gockom dali w blokach mieszkac GOCKO JAROSłAW urodił się 1938r i bronił od dziecinstwa dziatka
porrozbijali blizniakow na ukrainie mieszka Gocko Roman URODZONY TEZ 1938r w GRUTKU
dziatkiem sie zasłonili i synami dlaczego LWOW zabrałi i nie doszli prawdy ale zapomnielize syn gocko andrzej zyje i siedział z GOCKIEM JAROSłAWEM w dokumentach 1964r urodił się kiedy był WYSZYNSKI W PRZEMYSLU MAM DOWOD NA GRUNCIE DOWOD W DOKUMENTACH I BLIZNY NA SOBIE PROSZE SIE NIE BAC. PO DZIATKU MAM PAMIONTKE PARK ALBOLETRO W BOLESTRASZCACH A PO OJCU WIADUKT NIEWYBUDOWANY TAM GDZIE MIAł BYC WYBUDOWANY NIE WYJASNILI SPRAWY TYLKO PUSCILI BUDOWY I SA WSZYSCY POBLOKOWANI NA GRUNCIE W MIESCIE PRZEMYSLU
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.